Vyplatí se sbírat železo nebo papír?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Prokop

Vyplatí se sbírat železo nebo papír?

Nový příspěvek od Prokop » 05 srp 2017 08:02

Nevíte prosím někdo jak je to v současné době s výkupem papíru a železa? Vyplatí se to?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 05 srp 2017 08:39

Nevím, jaká je tvá představa o "vyplatí se". V každém případě výkupní cena papíru je víceméně směšná, pokud ti ho vůbec někde vezmou, v případě železa a kovů je situace podstatně lepší, musíš se však smířit s tím, že nedostaneš hotovost, ale penízky půjdou na účet nebo možná dostaneš složenku.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 05 srp 2017 09:14

Pokud budeš sbírat papír tak musíš třídit.Zvlášť letáky ,karton a ostatní.Výkupní cena konkrétně železa je cca tři koruny tak že to je celkem cena dobrá.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 srp 2017 11:36

Ale i železo se třídí podle druhu a taky jinak vyplácí. Je rozdíl mezi plechovkami, boilerem, nebo kovadlinou.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 05 srp 2017 11:58

Rozdíl to fakt je. Plechovka ani bojler totiž nejsou železo.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 srp 2017 12:01

Jo, plechovka je z plastu a boiler ze dřeva. /:/)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek