V čem přenášet v létě uzeniny?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Vladena

V čem přenášet v létě uzeniny?

Nový příspěvek od Vladena » 18 srp 2017 11:10

Dobrý den. Potřebuji donést na chatu dvě hodiny chůze pěšky špekáčky. Do čeho je zabalit aby vydržely a nezkazily se?

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 srp 2017 11:18

Vychlazené zabalit do alobalu a nějaké tkaniny, a nejlepší je dát zamrazit a než dojdeš na chatu, budou OK.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 18 srp 2017 11:50

Pokud jsou čerstvé, tak jim 2 hodiny chůze bez zvláštních opatření za normální venkovní teploty (kolem 25°C) nemohou ublížit v jakémkoli balení. Nesmíš ovšem vedle nich dát balík čerstvě usmažených řízků, ale i tak by se během té cesty jen ohřály, zkazit by se nejspíš nestihly.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 srp 2017 12:09

Vladena Dobrý den. Potřebuji donést na chatu dvě hodiny chůze pěšky špekáčky. Do čeho je zabalit aby vydržely a nezkazily se?
No vidíš, na to podstatné jsem zapomněl. Když kupuji v obchodě něco mrazeného nebo chlazeného, mám k tomu k dispozici termotašku se kterou jsem velmi spokojený, jen tam nesmíš dát čerstvé grilované kuře.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 18 srp 2017 12:18

Mudr.Lant No vidíš, na to podstatné jsem zapomněl. Když kupuji v obchodě něco mrazeného nebo chlazeného, mám k tomu k dispozici termotašku se kterou jsem velmi spokojený, jen tam nesmíš dát čerstvé grilované kuře.
Pak musíš mít ty tašky dvě. V jedné doneseš studené zboží a v druhé teplé kuře ;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 srp 2017 12:19

Na kuře ti stačí pytlík za bůra, který v grilovně nabízejí.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek