Stránka 1 z 1

Jde udělat steak bez masa?

Napsal 20 srp 2017 16:07
od Vadim
Šel by udělat pořádný steak z něčeho jiného než z masa?

Napsal 20 srp 2017 16:42
od Mudr.Lant
Připadáš mi jako Ježíš Kristus, který vodu přeměnil ve víno. :lol:
Ale pokud máš "sojové maso", tak i z něho jde udělat steak, ale chuť ti negarantuji.

Napsal 20 srp 2017 16:46
od Vlastenec
Ani bych se do toho nepouštěl. Pravý steak musí být samozřejmě z kvalitního masa. Připadá mě to jako vařit bramborové knedlíky bez brambor. Nikdy to nebudou dobré bramborové knedlíky.

Napsal 20 srp 2017 18:42
od Milan S. , Praha
Možná by šel udělat steak z lososa.

Napsal 20 srp 2017 20:34
od satam
Steak z lososa mají Steakhousy běžně v nabídce, ale přestože je to ryba, je to pořád MASO.

Napsal 21 srp 2017 00:44
od mowla
Pořádný steak je z červeného masa (maso kopytníků, ale třeba i klokana, velryby...).
Slušný steak lze i z masa některých fťoků (pštros, krocan, kachna...).
Přijatelný až výtečný steak je z některých ryb (losos, tuňák, marlin...).
Prý jsou dobré steaky i třeba z medvěda či slona, ale to jsem ještě neměl tu čest ochutnat...
:lol: :lol:
Steak bez masa je oxymoronem...
Steak z bojových sobů lze, steak ze sojových bobů nelze.
:lol: