Stránka 1 z 1
Vepřové výpečky, moravští vrabci, rozdíl?
Napsal 22 srp 2017 10:41
od Ann
Jaký je rozdíl mezi vepřovými výpečky a moravskými vrabci? Připravují se z jiného masa, nebo je jiná příprava pokrmu?
Napsal 22 srp 2017 11:04
od mowla
Zjednodušeně je to to samé, jen výpečky dělám z tučnějšího masa a na 'zaver' griluju...
Napsal 22 srp 2017 11:38
od Mudr.Lant
Je to nemlich to samé, jen jsou různé přílohy.
špen.jpg
zelí.jpg
Napsal 22 srp 2017 13:08
od Ann
Hned mám na to chuť. Ale dala bych bramborový knedlík.
Napsal 22 srp 2017 14:30
od Anneska
To jsou brambory u toho prvního obrázku?
Napsal 22 srp 2017 14:33
od Mudr.Lant
Anneska To jsou brambory u toho prvního obrázku?
Ano. Já nemusím brrrrknedlíky.
Napsal 22 srp 2017 14:34
od Anneska
NO tak to vidím prvně, že se k tomu dávají i brambory :)
Napsal 22 srp 2017 14:37
od Mudr.Lant
To jsi ještě neviděla věcí.
. Pokud se u nás dělají knedlíky, tak jedině polské klusky, které jsou z bramborového těsta, výjimečně houskové, ale brambory převládají.
Napsal 22 srp 2017 15:37
od Ann
Já se nedivím, když pěstuješ takové kusy.
topic6756.html?hilit=brambora Brambor máte jistě dost.
Napsal 22 srp 2017 15:44
od Mudr.Lant
Tak kdybych měl peněz jako brambor, tak jsem ve vatě.
Re: Vepřové výpečky, moravští vrabci, rozdíl?
Napsal 05 úno 2020 16:33
od pavelbulir88
rozdíl je v použitém mase...výpečky= bůžek, vrabec =plecko
Re: Vepřové výpečky, moravští vrabci, rozdíl?
Napsal 05 úno 2020 18:25
od Ann
Děkuji za vysvětlení.
Moravští vrabci se mi vždycky zdáli chutnější, tak už vím proč.