Poznáte to?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Poznáte to?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 23 srp 2017 08:17

Určitě to poznáte a ptám se: Do jakých pokrmů byste to dávali?

DSCN6465.JPG




Uživatelský avatar
Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 23 srp 2017 08:32

Chilli con carne, včera jsem dělal pizzu a na ní jsem jich taky pár nakrájel. Chilli papričky můžu. V lednici mám utopence a v nich jsou také alespoň čtyři.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 23 srp 2017 08:45

Odhadnu - habanero??
;)
A kam s tím?
Kamkoli - od maďarské přes mexickou po asijské kuchyně, kamkoli...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 23 srp 2017 08:57

...detail.

DSCN6466.JPG

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 24 srp 2017 14:57

No docela určitě je to Capsicum chinense :lol: ten tvar plodů ale úplně nesedí ani na to Habanero. Tak nevím, nejsem odborník na zeleninu.


Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 srp 2017 15:01

Je to janapelo, a pálí jako čert.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek