Stránka 1 z 1

Domácí výroba mletého masa

Napsal 23 srp 2017 16:16
od Alf
Jaký je poměr při výrobě domácího mletého masa libového a tučného na karbanátky? Děkuji

Napsal 23 srp 2017 16:23
od Mudr.Lant
Půl na půl je nejlepší volba.

Napsal 24 srp 2017 07:57
od Alf
Z jakého kusu vepřového?

Napsal 24 srp 2017 08:28
od Mudr.Lant
Pokud chceš opravdu dobrou směs na karbanátky, použij 1/2 bůčku a 1/2 z plecka a pokud máš i kousek hovězího, uděláš karbanátky jedná báseň.

Napsal 24 srp 2017 14:13
od mowla
Plecko, pokud chceš karbanátky libové.
Bůček+plecko, pokud je chceš tučnější.
A kousek hovězího (tak 10 % hmotnosti vepřového) na prát.

Dobrou chuť...
a:-)

Napsal 24 srp 2017 18:07
od Alf
Karbanátky jsou skvělé díky. Dobrá práce.