Jak zahustit guláš chlebem?
Jak zahustit guláš chlebem?
Jak se zahušťuje guláš chlebem? To ho nakrájíte na malé kousky nebo nadrobit v ruce? Nadrobit to moc nejde. Můžu použít i kůrku nebo pouze pro bílé?
Je - v podstatě, jedno, jak chleba ´nakouskuješ´, dává se ze začátku vaření a tak se rozvaří na maděru...
Raději bez kůrek (těm trvá rozvaření déle). A raději použij chleba starý, klidně tvrdý (ten nalámeš).
___
Ale - já nezahušťuju ani chlebem ani moukou, dávám cca tolik cibule co masa a tu cibuli předem pomalu dusím do doby, než zkaramelizuje - to zahustí dostatečně.
Tady - topic12126.html - najdeš můj cca recept...

Raději bez kůrek (těm trvá rozvaření déle). A raději použij chleba starý, klidně tvrdý (ten nalámeš).
___
Ale - já nezahušťuju ani chlebem ani moukou, dávám cca tolik cibule co masa a tu cibuli předem pomalu dusím do doby, než zkaramelizuje - to zahustí dostatečně.
Tady - topic12126.html - najdeš můj cca recept...

-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek