Stránka 1 z 1

Jsou černé brambory zdraví škodlivé?

Napsal 29 srp 2017 13:57
od Luděk A.
Ahoj . Udělal jsem na krouhané brambory na bramboráky . Než jsem ale těsto udělal kompletní tak brambory zčernaly . Budou se moc ještě jíst nebo jsou zdraví škodlivé ?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 29 srp 2017 14:09
od mowla
Vůbec nic se neděje - brambory černají působením kyslíku, ale nejde ó funkční ani senzorickou vadu...
Pokud tomu chceš příště zabránit, zalej těsto mlékem. V salátu můžeš zakapnout citronem...
;)

Napsal 29 srp 2017 19:41
od Matěj Trdelka
Když strouhám brambory na bramboráky, hned k nim klepnu vajíčko. Potom nečernají tak rychle.

Napsal 29 srp 2017 19:46
od Mudr.Lant
Já je popráším moukou.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.