Stránka 1 z 1
Převrácení salámu aby vypadal čerstvý?
Napsal 29 srp 2017 16:43
od habunda
Je to standardní postup obchodních řetězců? Dneska jsem procházel kolem pultového prodeje masa a uzenin. Obsluha obracela několik koleček horního salámu aby bylo vidět že je čerstvý a ten starý oschlý dávala pod to. To pak musí mít zákazník radost když si koupí salám a po snědení několika koleček je oschlý.
Napsal 29 srp 2017 16:55
od Mudr.Lant
Nejen to převrácení uzenin, ale i přebalení výseče sýru s novým údajem o délce spotřeby a dalších kulišáren.
Napsal 29 srp 2017 19:35
od Matěj Trdelka
Pokud si koupím pěkný salám a doma zjistím že je uvnitř oschlý, už tam pro něj nikdy nepůjdu. Myslím že by obchodní dům nepoložilo na kolena 2x za den prostě vyhodit oschlé horní kolečko do koše. Tak bych to dělal já kdybych měl uzeniny. To jsem já poctivec :-).
Napsal 29 srp 2017 19:55
od dabač
No tohle udělá každý řezník na krámě.Jednou v N etolicích jdu kolem řeznictví a tak jdu kopupit turisťák.Je to už zhruba 40 roků.No a za pultem řeznice samé milost pane,rukulíbám prostě prvo republiková škola.Ufikla mi třicet deka v celku s dvaceticentimetrovým špagátem a růžicí na konci salámu.Tak ji také říkám milostpaní tak ten špagát a konec odkrojíme že ano.Ona samozřejmě milostpane.Uřízla to hodila k salámu na váhu a zabalila.Nezmohl sem se na další protest a vypadl ven.Tak že nic se nemění.Prachy jsou až na prvním místě.
Napsal 29 srp 2017 20:12
od Mudr.Lant
Dabači, to máš pravdu a ještě si připočítali krájení ve výši pěti korun za jedno kg, ale uvaž, raději bych zaplatil za ten špagát i ty šlupky, než platit za atrapy v dnešní době.