Mudr.Lant Z cizokrajných bývalý běžné - maďarský guláš, vídeňský řízek, slovenské halušky, polský bigos.
A to z lokálních - a kdovijakych surovin...... a taky bavorské vdolky, francouzské brambory, španělský ptáček... a vše bylo z pilin, že?
Mořských ryb byl dostatek ve formě filet z různých ryb, makrely, sledi a spousta výrobku z nich.
Lhal jsi svým dětem, že byly na trhu jen ty limonády které jsi uvedl. Já si pamatuji na: vineu, arokolu, citrokolu, floru, coca colu, pepsi, džusy, mošty, různé minerálky a kyselky, sifon...
... a teď dumej ty!
Saaakra - máš pravdu - zmrazené jsem nějak opominul, omlouvám se... Asi proto, že včil nejraději kupuju ryby čerstvé - ideálně živé...
A i s těmi limonádami máš pravdu, tedy - částečně...
Z džusů si pamatuju Karolu (mrkvový, výborný po smíchání s cca 25 % lékařského lihu (jinak téměř nepitný).
Vinea - výborná, ale silně nedostatková.
Arokola, citrokola - no, něco mi ty názvy říkají - ale hodně nevýrazně.
Minerálky - ano, jen - pro mne bylo nejjednodušší si zajet do Zašové s kanystříkem (výtečná, kojenecká - ten pramen se jmenuje Stračka - a to "r" nevynechávej, dodneška je výborná).
Mošt? - jo, vlastní výroby, kupovaný nepamatuju.
Coca-colu, pepsi fakt nepamatuju - žeby ten Němec??