Stránka 1 z 1
Upeče se zmražený bůček vcelku?
Napsal 04 zář 2017 10:30
od Ben
Pospíchám a nechce se mi rozmrazovat bůček. Můžu ho dát péct zmražený? Je vcelku propeče se?
Napsal 04 zář 2017 11:23
od mowla
Rozhodně nedoporučuju...
Masu svědčí pomalé pečení, takže bůček klidně do trouby dej, ale tak 5 - 6 hodin jej jen prohřívej, tak na 50-60°C.
Další 3 hodinky na 80°C.
A teprve pak peč na 120°C, opět tak 2 hodiny.
Na závěr ogriluj...
A pokud je s kůží, tak tu po prohřátí nařízni 'na čtverečky..
Napsal 04 zář 2017 12:57
od Mudr.Lant
Neradil bych ti to, aby jsi ho pekl v takovém stavu. Raději dej bůček prohřát ve vlažné vodě nebo použít rozmrazování v mikrovlnce. Oběd se sice prodlouží, ale za to si pochutnáš.