Stránka 1 z 1

Jak hrubé síto na mlýnku na maso na karbanátky?

Napsal 06 zář 2017 16:45
od Petra Bajerová
Kolika milimetrové síto použít při mletí masa na karbanátky?

Napsal 06 zář 2017 16:50
od Mudr.Lant
Pětka sítko je nejvhodnější.

Napsal 06 zář 2017 18:00
od Šárka
Také používám toto síto. Šlo by udělat jemnější ale ne každému by to muselo chutnat. Ta pětka je tak akorát.

Napsal 06 zář 2017 18:16
od mowla
Na karbanátky (apod.) používám šajbu 3 mm...
A hovězí melu aspoň 3x...
;)
Pokud je rovnou neškrábu...
;)

Napsal 06 zář 2017 18:22
od Mudr.Lant
mowla Na karbanátky (apod.) používám šajbu 3 mm...
A hovězí melu aspoň 3x...
;)
Pokud je rovnou neškrábu...
;)
... a nejsou tvrdé? Pouč nevzdělaného. :-ch

Napsal 06 zář 2017 18:33
od mowla
Mudr.Lant ... a nejsou tvrdé? Pouč nevzdělaného. :-ch
Heléééé...
:lol:
Ne, nejsou tvrdé...
Z hovězího dělám prát...
A ten rozmíchán mezi vepřové jen pojí...
;)
Nesmíš karbenátky smažit 'na krev' - jen medium...
:lol: :lol: