Stránka 1 z 1

Jak ochutnat syrové maso?

Napsal 08 zář 2017 11:45
od Zlatuše Sitová
Jak mám ochutnat syrové maso na karbanátky ve kterém už jsou i vejce a nechci dostat salmonelózu? Zajímalo by mě chuť jestli je to dost slané atd.

Napsal 08 zář 2017 11:47
od Vratislav
Můžeš si udělat jeden miniaturní karbanátek a ten osmažit v troše oleje.

Napsal 08 zář 2017 11:48
od Vratislav
To je dobrý nápad. Takový karbanátek bude smažený za minutu a budeš mít jasno jak je maso ochucené.

Napsal 08 zář 2017 11:49
od Romana
U nás se dříve ochutnávalo i syrové maso na karbanátky ale v dnešní době už se toho také bojím.

Napsal 08 zář 2017 19:01
od Mudr.Lant
Nic by se ti nestalo, kdybys ochutnala syrové maso a pokud to nechceš dělat, dám ti radu řezníka: Na každý kilogram masa dej 2 dkg soli a maso je tak akorát.

Napsal 09 zář 2017 08:39
od dabač
Všechnmy rady jsou dobré.Ale na tvém místě bych zase nabyl cimprlich.Za celou dobu co jsem dělal zabíjačky a že jich bylo jsem z masa nikdy nic nechytil.Pokud to není z nějakého pochybného kšeftu tak každé maso prochází veterinární kontrolou.Pokud je to maso staré a oslizlé tak se to musíš naučit rozeznat.Ale ani to neznamená že není schopné za určitých podmínek konzumace.