Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Valenta
Nový příspěvek
od Valenta » 09 zář 2017 04:01
Čím potírat listové těsto při pečení štrůdlu?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 09 zář 2017 05:13
Můžeš štrůdl potřít rozšlehaným vejcem.
-
Maria
Nový příspěvek
od Maria » 09 zář 2017 08:50
Potírám vodou s cukrem. Štrůdl má pak krásnou sladkou a lesklou barvu.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 09 zář 2017 10:37
Můžeš ho potřít i rozpuštěným máslem, nebo olejem. Já ho nepotírám ničím, nemusí být lesklý, stejně ho po upečení pocukruji.
-
-
- 2 Příspěvků
- 788 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
03 čer 2016 12:30
-
-
Lesklé listové těsto po upečení
Příspěvků 3
od Neklan » 20 čer 2016 17:27 »
Dobrý den mám otázku. Moje babička když upekla jablečný závin z listového těsta tak ho měla nahoře krásně lesklý. Já když závin upeču tak lesklý není. Čím to je ? Co mohla dělat jinak ?
- 3 Příspěvků
- 1037 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Neklan
20 čer 2016 18:49
-
-
- 7 Příspěvků
- 1489 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
24 říj 2017 19:02
-
-
Jak rychle prohníst těsto?
Příspěvků 3
od Drážďanka » 13 dub 2016 07:00 »
Lze těsto hníst jen ručně, nebo je na to nějaký přístroj, který by to urychlil? Kde by se dal případně sehnat? Děkuji
- 3 Příspěvků
- 905 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Drážďanka
13 dub 2016 07:43
-
-
Těsto na buchtičky se šodó
Příspěvků 2
od Gábina Poláková » 05 kvě 2016 08:55 »
Nerada kupuji polotovary, ale zároveň bych potřebovala kupované buchtičky napodobit. Jak je udělat stejně malé? Jak docílit podobné chuti? Díky za rady
- 2 Příspěvků
- 758 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
05 kvě 2016 14:49