Řízek se při smažení kroutí.
Řízek se při smažení kroutí.
Jak to udělat aby se řízek při smažení nekroutil? Používám maso krkovice, strouhanku mám čerstvou a vajíčka taky.
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Krkovičku po obvodu dobře odblaň - pak se kroutit nebude.
Anebo - jak píše MUDrLant - obvodové blány tak co centimetr či dva přeruš řezem - mezisvalové blány se teplem stahují více, než vlastní maso, takže obvod plátku se smrští více, než vlastní plátek (vyzkoušej si to
), proto se řízek/steak kroutí (čím tenší, tím více).

Anebo - jak píše MUDrLant - obvodové blány tak co centimetr či dva přeruš řezem - mezisvalové blány se teplem stahují více, než vlastní maso, takže obvod plátku se smrští více, než vlastní plátek (vyzkoušej si to


-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek