Potřebuji zbrojní průkaz na startovací pistole?
Potřebuji zbrojní průkaz na startovací pistole?
Na startovací pistole na závody bych nemusela potřebovat zbrojní průkaz ne? Chtěla bych nějakou koupit přes internet.
Něco z ní, případně, vyletí...Erika Š. Děkuji. Ještě se zeptám, startovací pistole střílí na nějaké patrony takže z ní nic nevyletí ne?
Takže ani tímto poplašnákem se - v rámci bezpečnosti, NESMÍ ani mířit, nedejboze strilet, po lidech (etc...!)...
Navíc by ti to mohl někdo vrátit ostrou zbraní - v domnění, že ty ji máš taky...
___
Naco to chceš???
Z dotazu vyplývá neznalost problematiky...satam Promiň, ale co je ti do toho
___
Dovolíš mi se tazatele (v tomto případě tazatelky) zeptat, proč se ptá???
Na ni záleží, zda mi odpoví...
A zdá pravdivé...
___
A CO JE TI, KUWA, PO TOM, PROC SE KOHO A NA CO, PTAM???

Než přijela rychlá, byl blbeček mrtvej...
mowla Něco z ní, případně, vyletí...
Takže ani tímto poplašnákem se - v rámci bezpečnosti, NESMÍ ani mířit, nedejboze strilet, po lidech (etc...!)...
Navíc by ti to mohl někdo vrátit ostrou zbraní - v domnění, že ty ji máš taky...
___
Naco to chceš???
____
Satame - co ti vadí na mé odpovědi na původní otázku???
Jen ta moje otázka doplňující???
WTF???
SATAME, nedozžíej...!!!satam Mowlo, jsme všichni, včetně tazatelky, dospělí, svéprávní a ty se staráš o věci, do kterých ti opravdu nic není. Připomínáš mi tenhle stát, který se snaží regulovat každou píčovinu (pardon) a v konečném důsledku tak akorát nasírá lidi.
1. Ty víš, že tazatelka je zletilá a svéprávná??? - asi víš víc, než já.. než všichni tady...
2. Tenhle stát ti umožňuje fungovat - co ti na tom vadí???
- že nemůžeš beztrestně páchat trestnou činnost??
- že nemůžeš beztrestne okrádat slabší?
- že už nemůžeš bez přiznání příjmu prodávat náramky???
___
Hele, a je to poslední varování, ne×er...
Nebo na tebe pošlu takové kontroly ó jejichž pravomocích se ti ani nesnilo... Zacal'sis...
___
To není výhrůžka, to ber jako fakt..
___________mowla SATAME, nedozžíej...!!!
1. Ty víš, že tazatelka je zletilá a svéprávná??? - asi víš víc, než já.. než všichni tady...
___
Nebo na tebe pošlu takové kontroly ó jejichž pravomocích se ti ani nesnilo... Zacal'sis...
___
Btw - kde dneska jezdíš???
Pošlu tam pár aut s testery na alkohol...

No comment.mowla SATAME, nedozžíej...!!!
___
___
1. Ty víš, že tazatelka je zletilá a svéprávná??? - asi víš víc, než já.. než všichni tady...satam No comment.
A odpověď???
____
Tobě vadí, jako profikovi, nechat se otestovat???
WTF???
Nový původně jsme tam poslat tak 3- 4, navíc...
Teď jsi mne inspiroval, pojede jich tam nejméně 8...
Zaměří si že podle mobilu... Pak podle GPS...
Pak podle predpokladane trasy poté, co jsi mobil i GPS vypnul...

Hele, víš co je krásnej fór?
Zaměřit tě lze i podle ty GPS co máš v autě a i který nevíš, tu kontroluje tvůj šéf...
___
Bl...vlastní nejmilejší tagosi?
Jsem docela rád, že jsem tě takhle rozhodil. Vůbec nevíš, co tady blábolíš, o GPS, o mém šéfovi (kterého nemám, jsem sám svůj šéfmowla 1. Ty víš, že tazatelka je zletilá a svéprávná??? - asi víš víc, než já.. než všichni tady...
A odpověď???
____
Tobě vadí, jako profikovi, nechat se otestovat???
WTF???
Nový původně jsme tam poslat tak 3- 4, navíc...
Teď jsi mne inspiroval, pojede jich tam nejméně 8...
Zaměří si že podle mobilu... Pak podle GPS...
Pak podle predpokladane trasy poté, co jsi mobil i GPS vypnul...
![]()
Hele, víš co je krásnej fór?
Zaměřit tě lze i podle ty GPS co máš v autě a i který nevíš, tu kontroluje tvůj šéf...
___
Bl...vlastní nejmilejší tagosi?

Až se ráno probereš, zajdi si k psychiatrovi a s sebou si vezmi výpis z tohoto tématu. Myslím, že i ten psychiatr se dobře zasměje.
A test???satam Jsem docela rád, že jsem tě takhle rozhodil. Vůbec nevíš, co tady blábolíš, o GPS, o mém šéfovi (kterého nemám, jsem sám svůj šéf), o nějakém "otestování"(?) apod. Ty tvoje výhrůžky jsou k smíchu, vím toho daleko víc, než ty, takže ty tvé bláboly jen svědčí o tvém velmi nízkém IQ
![]()
![]()
![]()
Až se ráno probereš, zajdi si k psychiatrovi a s sebou si vezmi výpis z tohoto tématu. Myslím, že i ten psychiatr se dobře zasměje.

Ráno???
Mám se kouknout???
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek