Stránka 1 z 1
Světle vepřové maso z Polska?
Napsal 22 zář 2017 09:52
od Martin Slavík
Všiml jsem si v supermarketu kde mají vepřové kotlety že od jednoho dodavatele ( Polsko ) je maso hodně světlé a od druhého ( Česko ) je maso tmavší. To polské vepřové je úplně bílé. Už jsem si toho všiml několikrát. Bude kvalitnější světlejší nebo tmavší vepřové maso?
Napsal 22 zář 2017 10:03
od mowla
Je možné, že polský chovatel zkrmuje mléko, pak je maso světlejší...
Osobně mám raději maso tmavší.
Napsal 22 zář 2017 10:08
od Mudr.Lant
Bude to tím, že světlé maso, mírně narůžovělé, pochází z mladého prasete, zatím to tmavé maso ze starého kusu.
Napsal 22 zář 2017 10:14
od Mudr.Lant
Poznáte z jak starého prasete je toto maso?
maso.jpg