Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Albert
Nový příspěvek
od Albert » 24 zář 2017 11:37
Jsou nějaké možnosti?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 24 zář 2017 11:45
Kde? Dnes se dělají k nějakému oboru /zemědělství.../ za menší obnos a možná na ÚP při rekvalifikaci.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 24 zář 2017 11:47
Albert Jsou nějaké možnosti?
Zadarmo asi těžko...
Ale pokud najdeš někoho, kdo ti jej zaplatí, může to být zadarmo - pro tebe...
Zkus se podívat po inzerátech firem, poptávajících řidiče - bude-li poptávka dostatečně naléhavá, třeba se ti to podaří...
Problémem může být, že
- řidičů s B je dostatek
- řidiče začátečníka zaměstná jen 'sebevrah'
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 24 zář 2017 11:53
mowla
Zadarmo asi těžko...
Ale pokud najdeš někoho, kdo ti jej zaplatí, může to být zadarmo - pro tebe...
Zkus se podívat po inzerátech firem, poptávajících řidiče - bude-li poptávka dostatečně naléhavá, třeba se ti to podaří...
Problémem může být, že
- řidičů s B je dostatek
- řidiče začátečníka zaměstná jen 'sebevrah'
Hele, neurážej šéfa firmy, který přijmul moji snachu, která má ve smlouvě uvedeno, že do půl roku po nástupu musí mít k výkonu své práce ŘP B. Zrovna má dnes třetí hodinu.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 24 zář 2017 12:14
mowla Ale pokud najdeš někoho, kdo ti jej zaplatí, může to být zadarmo - pro tebe...
Ano, to je jediná možnost. Bude to zadarmo pro tebe, protože to zaplatí obvykle zaměstnavatel, který tě potřebuje. Ale že by zaměstnavatel někomu zaplatil "Béčko", o tom jsem zatím neslyšel, protože tato skupina ŘP patří dnes k běžnému životnímu standardu a předpokládá se, že zájemce o místo, kde je to "Béčko" podmínkou, ho již má. Nakonec se to obvykle uvádí do žádosti o zaměstnání, popř. do CV.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 24 zář 2017 12:15
Mudr.Lant Hele, neurážej šéfa firmy, který přijmul moji snachu, která má ve smlouvě uvedeno, že do půl roku po nástupu musí mít k výkonu své práce ŘP B. Zrovna má dnes třetí hodinu.
To ji ale nepřijal jako řidičku...
Pokud řp potřebuje k výkonu své práce, je to něco jiného, ne?

-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
Nový příspěvek
od satam » 24 zář 2017 12:21
Mudr.Lant Hele, neurážej šéfa firmy, který přijmul moji snachu, která má ve smlouvě uvedeno, že do půl roku po nástupu musí mít k výkonu své práce ŘP B. Zrovna má dnes třetí hodinu.
Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit

Že ho musí mít je podmínka pro ni, ne pro firmu. Takže podle mě si ho zaplatí sama. Druhá možnost je, že ten šéf je tvůj dobrý kámoš a že jste se nějak dohodli. O dalších možnostech raději ani spekulovat nebudu

-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 24 zář 2017 12:50
satam Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit

Že ho musí mít je podmínka pro ni, ne pro firmu. Takže podle mě si ho zaplatí sama. Druhá možnost je, že ten šéf je tvůj dobrý kámoš a že jste se nějak dohodli.
O dalších možnostech raději ani spekulovat nebudu 
Samozřejmě, že jedou s řidičákem fifty - fifty... chtěl bych mít takového kámoše

, a to, co jsem červeně zvýraznil, jak bych nečetl. Číst to můj syn, nevím, nevím.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
Nový příspěvek
od satam » 24 zář 2017 12:55
Mudr.Lant Samozřejmě, že jedou s řidičákem fifty - fifty... chtěl bych mít takového kámoše

, a to, co jsem červeně zvýraznil, jak bych nečetl. Číst to můj syn, nevím, nevím.
Takže ho má zadarmo nebo nemá? Preferuji jasnou odpověď a ne tvé obvyklé plky. Pokud ho zadarmo nemá, tak jsi v tomhle tématu mimo mísu.
Synovi raději nic neříkej a doufej, že se na 24poradně ani náhodou neobjeví

-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 24 zář 2017 13:04
Proč tedy přispíváš i ty? Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit. Ty si opravdu nevidíš do ústního otvoru.

-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
Nový příspěvek
od satam » 24 zář 2017 13:10
Mudr.Lant Proč tedy přispíváš i ty? Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit. Ty si opravdu nevidíš do ústního otvoru.

A znovu plky, plky, plky
Ty asi neumíš číst, viď?
satam Takže ho má zadarmo nebo nemá? Preferuji jasnou odpověď a ne tvé obvyklé plky.
Snaž se, šmudlo

-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
Nový příspěvek
od satam » 24 zář 2017 13:19
satam Takže ho má zadarmo nebo nemá? Preferuji jasnou odpověď a ne tvé obvyklé plky.
Sakra, čeho se bojíš? Neumíš normálně a férově odpovědět?
-
-
- 1 Příspěvků
- 942 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 srp 2016 19:12
-
-
- 2 Příspěvků
- 1899 Zobrazení
-