Ukradené brambory před barákem
Ukradené brambory před barákem
Nechal jsem si přivézt pytel brambor a než jsem došel dolu před barák tak ho někdo ukradl. To je strašný. Byla to snad minuta. Lidi jsou holt zloději. 

A čemu se divíš? Když byly brambory na zimu za 0,90Kč/kg, nikdo je neukradl. Dneska, když i ty na uskladnění stojí pomalu 10Kč/kg, tak už se vyplatí si ten pytel ukrástLukáš Braum Nechal jsem si přivézt pytel brambor a než jsem došel dolu před barák tak ho někdo ukradl. To je strašný. Byla to snad minuta. Lidi jsou holt zloději.

Zkus si nechat přivézt bedničku másla. Ani ji ten dovozce nestačí dovézt a už mu ji někdo ukradne

Mezi 0,90 a 10 korun uběhlo cca 35 let! Pokud mne paměť neklame, v roce 1982 se upravovala cena z 0,90 na 1,60 Kčs z důvodu kritické neúrody... a kradly se i brambory.satam A čemu se divíš? Když byly brambory na zimu za 0,90Kč/kg, nikdo je neukradl. Dneska, když i ty na uskladnění stojí pomalu 10Kč/kg, tak už se vyplatí si ten pytel ukrást
Zkus si nechat přivézt bedničku másla. Ani ji ten dovozce nestačí dovézt a už mu ji někdo ukradne
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek