Grand Optical zkušenosti?
Grand Optical zkušenosti?
Hezký den přeju. Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s brýlemi z Grand Opticalu? Mám slabší dioptrie a kvůli řízení ty brýle potřebuji, nenosím je nějak intenzivně. Nicméně bych chtěla nějaké vkusné, aby něco vydržely a začít je nosit častěji. V televizi na mě často kouknou reklamy na to jaké mají zrovna akce v obchodě a mám ho i blízko domova. Tak bych chtěla slyšet jestli je někdo máte a jak jste snimi spokojení. Předem díky.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Slušná optika...
Ale optika jako každá jiná... Takovej supermarket...
Brýle - resp obroučky, jak jsem pochopil, si vybírej podle kvality těch konkrétních - ne podle jejich prodejce.
A pokud jde o kvalitu řemeslníků a obsluhy - osobně nejraději využívám služeb jedné malé optiky, kterou mám zase nedaleko já. Ale proti kvalitě GO, v tomto ohledu, nemohu říct nic negativního. Podobně, jako nemohu říct nic negativního třeba vůči Focus Optik.
BTW - nezapomeň zajít ke svému očaři pro recept - dostaneš na nové brýle slevu - sice nevelkou, ale na ulici to nenajdeš...
Ale optika jako každá jiná... Takovej supermarket...
Brýle - resp obroučky, jak jsem pochopil, si vybírej podle kvality těch konkrétních - ne podle jejich prodejce.
A pokud jde o kvalitu řemeslníků a obsluhy - osobně nejraději využívám služeb jedné malé optiky, kterou mám zase nedaleko já. Ale proti kvalitě GO, v tomto ohledu, nemohu říct nic negativního. Podobně, jako nemohu říct nic negativního třeba vůči Focus Optik.
BTW - nezapomeň zajít ke svému očaři pro recept - dostaneš na nové brýle slevu - sice nevelkou, ale na ulici to nenajdeš...
Jo...Mudr.Lant Prý mám, ze zákonu, právo na brýle zdarma. Nevíš o tom něco?
Máš...
Ale jen 'základní' skla (tedy nevylehčená, bez napařených vrstev...) a prakticky bez možnosti výběru obrouček, jednou za rok (nebo za tři roky - podle vady vidění), na základě receptu od očaře... Platí zdravotní pojišťovna...
Takový kupuju (mám brýle jen na čtení - vidím dobře, jen mám krátký ruce ) za 50-150 Kč/ks v super-hyper, zlikviduju tak jedny za dva měsíce (ztratím, rozsednu...).
Ty číny mám taky, ale potřeboval bych už i brýle na dálku. Na TXT už ze 4 metrů nevidím čitelně a cpát peníze do něčeho nóbl, nebudu.mowla Jo...
Máš...
Ale jen 'základní' skla (tedy nevylehčená, bez napařených vrstev...) a prakticky bez možnosti výběru obrouček, jednou za rok (nebo za tři roky - podle vady vidění), na základě receptu od očaře... Platí zdravotní pojišťovna...
Takový kupuju (mám brýle jen na čtení - vidím dobře, jen mám krátký ruce ) za 50-150 Kč/ks v super-hyper, zlikviduju tak jedny za dva měsíce (ztratím, rozsednu...).
Re: Grand Optical zkušenosti?
Při nákupu tady využívám především všelijaké slevy, protože to je pro mě maličko dražší, ale přesto to jsou jedny z těch lepší brýlí co mám.
Dobrý den,
osobně mám s Grand Optical velmi dobré zkušenosti a doufám, že tomu bude i nadále.
David
osobně mám s Grand Optical velmi dobré zkušenosti a doufám, že tomu bude i nadále.
David
Grand Optical jsem sice nezkoušela, ale určitě vyzkouším.
Brýle pěkný, hlavně žádný přetlak na prodejně, za to jsem moc ráda, nemám moc ráda, když se mám někde prodírat ....
Mám z loňskýho výprodeje nějaký broučky a jsem s nima fakt max.spokojenej... Cenově i vzhledem podle mýho...
Nedám dopustit na německé obroučky Eschenbach Titanflex (ceny od 4000). A naprostá špička je dánský Lindberg.
Byl jsem tu nedávno, bylo skvělý že tu nebylo moc lidí (korona, žejo) a teda dezinfekce byla cítí na sto honů, každopádně měl jsem díky tomu klid na výběr brýlí...
Kupuju tu čočky, přivedla mě k tomu kamarádka a jsem za to opravdu moc ráda. :)
Vzala jsem to sem abych se podívala co se kde prodává za hezký obroučky a docela jsem byla překvapená z výběru. Na prodejně byli i fajn ženský, takže se tam asi ještě vrátím.
Jsem taky moc spokojena s optikou, brýle jsou sice fajn, ale já se zase tak jednou do roka objednávám online na přeměření zraku. Je to pro mě nejpohodlnější, vím v kolik mám přijít nikde nečekám fronty a když je potřeba tak si nechám rovnou předělat dioptrie a nebo si nechávám dělat brýle, když máme všechno takhle u sebe, při koroně jsem tam byla taky a souhlasím s vámi, všechno bylo jak má. :)Pavel Moravec ↑03 pro 2020 13:07Byl jsem tu nedávno, bylo skvělý že tu nebylo moc lidí (korona, žejo) a teda dezinfekce byla cítí na sto honů, každopádně měl jsem díky tomu klid na výběr brýlí...
Jsem taky s grandem tak nějak spoko, občas bych brala méně lidí, ale zase na pobočce i měří zrak, tak toho občas i využívám, abych nemusela někam k nějakému doktorovi čekat do čekárny.Karla ↑27 kvě 2021 19:06Kupuju tu čočky, přivedla mě k tomu kamarádka a jsem za to opravdu moc ráda. :)
Máme pěkný brejle, jak manžel tak já, ale teda cena, i díky tomu že to jsou multifokální skla, byla opravdu vysoká.
Vůbec vám multifokální skla nezávidím,ja v grandu nakupuju klasiku a je vše v pohodě taky. A cenově jsou podle mě celkem dobří, ale já mám vobyč sklíčka.Anna Ž. ↑03 pro 2021 21:56Máme pěkný brejle, jak manžel tak já, ale teda cena, i díky tomu že to jsou multifokální skla, byla opravdu vysoká.
Kupovala jsem si tu obloučky na jaře 2020 a super. Nikdo moc po venku nechodil, takže jsem si mohla vybírat jak dlouho jsem chtěla a brýle sedí dobře.
Chodím do Grandu jen když mají slevy. Občas se mi zadaří vyhmátnou opravdu cenu, kterou bych díky tomu jinde nesehnala. O kvalitě brýlí ani nemá smysl mluvit, jsou za mě v topce.
Jsem taky spokojena s grandopticalem, občas jsem si tam kupovala i čočky, protože mě nedráždili v očích.