Stránka 1 z 1

Bude chutné grilované maso v alobalu?

Napsal 05 říj 2017 08:43
od Tom
Pochytí maso chuť z grilování na dřevěném uhlí i když se budete grilovat v alobalu? Chceme dneska ještě naposledy grilovat krkovice. Aby bylo maso šťavnaté tak chceme použít alobal.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 05 říj 2017 10:24
od Mudr.Lant
Tak určitě se dá grilovat i maso zabalené v alobalu a výhodu to má, že se maso peče a není osmahlé od přímého žáru uhlí a ještě je dobré, že se v alobalu zachytí šťáva. Řekl bych, že to je nejzdravější grilování.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.