Stránka 1 z 1

Půjde zmrazit chlazené kuře?

Napsal 09 říj 2017 15:45
od Martin
Dobrý den. Mají v obchodě v akci chlazené kuřata na platíčku. Napadlo nás koupit jich hodně a zamrazit. Myslíte že bude chlazené kuře po rozmrazení ještě k jídlu?

Napsal 09 říj 2017 16:01
od Ann
Určitě ano. Klidně je můžeš dát do mrazáku.

Napsal 09 říj 2017 16:08
od Mudr.Lant
Ono, někdy nejsou k jídlu i chlazená kuřata, ale jak píše Ann, klidně je zamraz, ale ne s platíčkem. Je na něm dost vody.

Napsal 09 říj 2017 16:11
od Ann
No přiznám, že u nás kuřata už vůbec nekupujeme. ;)

Napsal 09 říj 2017 17:56
od mowla
Taková kuřata rozbalit, omyj, očistí, nech okapat, dej do pytlíku a klidně zamraz...
;)
Lépe - naporcuj ( stehna, prsa, možná hřbet, skelet zvlášť) - zaberou ti v mrazáku méně místa...
Stehna - pečení...
Prsa - pečení, steaky, medailonky...
Skelety (krky, kůže...) - polévka...
Hřbety (s biskupem) - pokud umis, lze i péct; pokud neumíš (necháš tam úlomky kostí), polévka...

Napsal 09 říj 2017 18:21
od Mudr.Lant
mowla Taková kuřata rozbalit, omyj, očistí, nech okapat, dej do pytlíku a klidně zamraz...
;)
Lépe - naporcuj ( stehna, prsa, možná hřbet, skelet zvlášť) - zaberou ti v mrazáku méně místa...
Stehna - pečení...
Prsa - pečení, steaky, medailonky...
Skelety (krky, kůže...) - polévka...
Hřbety (s biskupem) - pokud umis, lze i péct; pokud neumíš (necháš tam úlomky kostí), polévka...
Z naporcovaného kuřete už celé neogriluješ :lol: .

Napsal 09 říj 2017 18:27
od mowla
Mudr.Lant Z naporcovaného kuřete už celé neogriluješ :lol: .
Proč bych to dělal??
:lol: :lol: :lol:

Napsal 09 říj 2017 18:28
od mowla
Mudr.Lant Z naporcovaného kuřete už celé neogriluješ :lol: .
Proč bych to dělal??
:lol: :lol: :lol:

Napsal 09 říj 2017 18:30
od Mudr.Lant
mowla Proč bych to dělal??
:lol: :lol: :lol:
Protože bude mít zrovna na něj chuť. :lol:

Napsal 09 říj 2017 18:39
od mowla
Mudr.Lant Protože bude mít zrovna na něj chuť. :lol:
WTF???
Bude mít chuť na zmrazeny/rozmrazeny, původně kdovijak skladovany kuře z kdovíjakeho chovu a kdoví odkud??
:lol: :lol: :lol:
No - nejsu úplně masochista, ale asi bych raději chroupal vodovzdornou překližku...
Nepečenou...
:lol: :lol: :lol:

Napsal 09 říj 2017 18:54
od Mudr.Lant
mowla WTF???
Bude mít chuť na zmrazeny/rozmrazeny, původně kdovijak skladovany kuře z kdovíjakeho chovu a kdoví odkud??
:lol: :lol: :lol:
No - nejsu úplně masochista, ale asi bych raději chroupal vodovzdornou překližku...
Nepečenou...
:lol: :lol: :lol:
Já jen, že doporučuješ rozporcovat a zamrazit. :-xx

Napsal 09 říj 2017 18:56
od Ann
Někdo je i nejraději peče, protože je s tím nejméně práce. Klidně zamraz celé kuře. topic8340.html

Napsal 09 říj 2017 18:57
od mowla
Mudr.Lant Já jen, že doporučuješ rozporcovat a zamrazit. :-xx
Pokud si chce akcnne udělat zásoby, je to, podle mne, nejrozumnější...
Nebo ne??

Napsal 09 říj 2017 18:57
od mowla
Mudr.Lant Já jen, že doporučuješ rozporcovat a zamrazit. :-xx
Pokud si chce akcnne udělat zásoby, je to, podle mne, nejrozumnější...
Nebo ne??

Napsal 09 říj 2017 18:57
od Mudr.Lant
:-y :-ch

Ann Někdo je i nejraději peče, protože je s tím nejméně práce. Klidně zamraz celé kuře. topic8340.html

Napsal 09 říj 2017 19:06
od mowla
Ann Někdo je i nejraději peče, protože je s tím nejméně práce. Klidně zamraz celé kuře. topic8340.html
Ann...
Nestraš mne...
:lol: :lol: :lol: