Mám nárok na dědictví po družce?
Mám nárok na dědictví po družce?
Dobrý den,potřebuji pomoc v majetkoprávní sekci. Družka mi zemřela,nikoho neměla, já jsem se o ní 25let staral. Je pravdou,že holdovala alkoholu. Tam asi vznikl problém. Objevila se závěť, kde se objevují jména lidí, kterým družka občas vypomohla. Závěť jsem zatím neviděl, pouze mi to bylo sděleno. Vůbec nevím, co se mnou bude, příjdu o střechu nad hlavou a ty lidi jsou pro nás cizí, tak nevím, proč by měli dědit náš domeček. Notář mi potvrdil,že jsem právoplatný dědic, jen se objevila tato závěť. Tito lidé již zvláštním způsobem zdědili domek, mám pocit,že jde o podvod. Proto prosím o pomoc.
Jak se objevila závěť? Platná závěť musí splňovat určité podmínky, nemůže se jen tak "objevit".David Objevila se závěť,...... Notář mi potvrdil,že jsem právoplatný dědic, jen se objevila tato závěť. Tito lidé již zvláštním způsobem zdědili domek, mám pocit,že jde o podvod. Proto prosím o pomoc.
Jak zdědili domek? Je to ten, o němž je již v dotazu řeč? Dokud není uzavřené dědické řízení, tak ho podle mne zdědit nemohli.
Pokud máte pochybnosti, napadněte pravost závěti.