Stránka 1 z 1

Jaké vepřové maso na masovou roládu?

Napsal 18 říj 2017 09:31
od Borek
Ahoj, chtěl bych zkusit udělat vepřovou roládu ale nenapadá mě žádný kus vepřového masa který by se na to hodil. Jaké maso máte vyzkoušené na vepřovou roládu? Děkuji

Napsal 18 říj 2017 09:37
od Mudr.Lant
Roláda se dělá z vepřového boku bez kosti, pokud závitky, tak z kýty nebo z plece.
roláda1.jpg
roláda1.jpg (265.41 KiB) Zobrazeno 1406 x
roláda.jpg
roláda.jpg (385.35 KiB) Zobrazeno 1406 x

Napsal 18 říj 2017 09:45
od mowla
Borek Ahoj, chtěl bych zkusit udělat vepřovou roládu ale nenapadá mě žádný kus vepřového masa který by se na to hodil. Jaké maso máte vyzkoušené na vepřovou roládu? Děkuji
Nejlepší je plec anebo šál...
;)

Napsal 18 říj 2017 09:55
od Mudr.Lant
mowla Nejlepší je plec anebo šál...
;)
Jak šál, tak i plecko je na roládu suché, pokud to neprošpikuje slaninou, nejlépe uzenou.

Napsal 18 říj 2017 10:19
od Mudr.Lant
Mudr.Lant Roláda se dělá z vepřového boku bez kosti, pokud závitky, tak z kýty nebo z plece.
Příloha roláda.jpg je dlouhodobě nedostupná.

Nebo můžeš vyzkoušet lahůdku:
vepovroldazeunkovaru.jpg
vepovroldazeunkovaru.jpg (45.28 KiB) Zobrazeno 1395 x

Napsal 18 říj 2017 10:27
od mowla
Mudr.Lant Jak šál, tak i plecko je na roládu suché, pokud to neprošpikuje slaninou, nejlépe uzenou.
Dávám do rolády špek...
;)