Stránka 1 z 1

Jak vyčistit hovězí vývar???

Napsal 20 říj 2017 01:24
od mowla
Zasra... pomalej hrnec...
___
´Kilo´ našlehaných bílků? - neberu, sežerou i kolagen a tuk (chut)...
Zelenina? - neberu, bude to zeleninový vývar...
___
Dokrote - máš reuscitaci vývaru?
___
No, ráno jdu pro hovězí...
:oops:

Napsal 20 říj 2017 12:38
od Mudr.Lant
Ogare, rád bych ti pomohl, však mě znáš, ale nikdy, co se u nás vaří jakýkoliv vývar nazakalil, ale nevím, jestli z přiložené fotky je hovězí vývar kalný. Posuď.
vývar.JPG
vývar.JPG (251.41 KiB) Zobrazeno 3429 x

Napsal 20 říj 2017 12:42
od mowla
Mudr.Lant Ogare, rád bych ti pomohl, však mě znáš, ale nikdy, co se u nás vaří jakýkoliv vývar nazakalil, ale nevím, jestli z přiložené fotky je hovězí vývar kalný.
Však už vařím jiný...
:shock:
Tamten použiju na frankfutskou, i s masem...
Kruci...

Napsal 20 říj 2017 12:46
od Mudr.Lant
mowla Však už vařím jiný...
:shock:
Tamten použiju na frankfutskou, i s masem...
Kruci...
Přeji příjemné vaření, ale neodpověděl jsi mi na dotaz, zda má takto vypadat vývar!

Napsal 20 říj 2017 13:00
od mowla
Mudr.Lant Přeji příjemné vaření, ale neodpověděl jsi mi na dotaz, zda má takto vypadat vývar!
Jo - sorry, přehlédl jsem to - vařím dva vývary, míchám sekanou (zatím vlatně jen prát) a dusím cibuli...
:lol:
A - bohužel, se nerozkrájím...
:lol: :lol: :lol:
Podle fotek bych řekl, že jo - zlatavý, vypadá čirý, hutný...
:/-p