Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Nový příspěvek
od Matěj Trdelka » 20 říj 2017 13:15
Dávám maso do studené vody a poté co se srazí bílkovina tak ji vyndám lžící. Po uvaření vývar ještě přecedím přes plátýnko.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 20 říj 2017 13:53
Rychle přivedu k varu a seberu vystáženou pěnu...
Pak ´táhnu´...
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 20 říj 2017 16:12
Fůůůj. Ta žena chcrchlající krev...
Ano, vypadá skvěle, tedy ten vývar.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 20 říj 2017 16:13
Mudr.Lant .
A co dáváte do hrnce spolu s masem a kostmi?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 20 říj 2017 16:38
Mudr.Lant A co dáváte do hrnce spolu s masem a kostmi?
Běžně sůl a koření (nové, vavřín, kmín, pepř...).
Ale tohle bylo vařeno pro dietetika - libové maso, bez koření, jemně osoleno...
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 20 říj 2017 16:42
Mudr.Lant Fůůůj. Ta žena chcrchlající krev...
Já su vůči reklamám imunní...
A chrchlám si sám - ne, krev ne...
-
-
- 2 Příspěvků
- 1059 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
07 pro 2016 10:26
-
-
- 6 Příspěvků
- 1596 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pavluša
08 říj 2018 17:30
-
-
- 3 Příspěvků
- 992 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
24 bře 2017 09:14
-
-
- 4 Příspěvků
- 1081 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Michaela
08 říj 2018 16:53
-
-
- 5 Příspěvků
- 1115 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pavluša
08 říj 2018 17:26