Stránka 1 z 1

Jak vaříte vývary, aby byly čiré?

Napsal 20 říj 2017 13:12
od Mudr.Lant
.

Napsal 20 říj 2017 13:15
od Matěj Trdelka
Dávám maso do studené vody a poté co se srazí bílkovina tak ji vyndám lžící. Po uvaření vývar ještě přecedím přes plátýnko.

Napsal 20 říj 2017 13:53
od mowla
Rychle přivedu k varu a seberu vystáženou pěnu...
Pak ´táhnu´...
;)

Napsal 20 říj 2017 16:06
od mowla
mowla Rychle přivedu k varu a seberu vystáženou pěnu...
Pak ´táhnu´...
;)

Doktore - myslíš, že tenhle taky ujde???
Právě dovareno...
http://mowla.rajce.idnes.cz/nastenka/#I ... 155755.jpg
BTW - pro ilustraci barvy jsem přiložil vemblouda se zapalovačem...
:lol:

Napsal 20 říj 2017 16:12
od Mudr.Lant
mowla Doktore - myslíš, že tenhle taky ujde???
Právě dovareno...
http://mowla.rajce.idnes.cz/nastenka/#I ... 155755.jpg
BTW - pro ilustraci barvy jsem přiložil vemblouda se zapalovačem...
:lol:
Fůůůj. Ta žena chcrchlající krev... :lol:
Ano, vypadá skvěle, tedy ten vývar.

Napsal 20 říj 2017 16:13
od Mudr.Lant
Mudr.Lant .
A co dáváte do hrnce spolu s masem a kostmi?

Napsal 20 říj 2017 16:38
od mowla
Mudr.Lant A co dáváte do hrnce spolu s masem a kostmi?
Běžně sůl a koření (nové, vavřín, kmín, pepř...).
Ale tohle bylo vařeno pro dietetika - libové maso, bez koření, jemně osoleno...
;)

Napsal 20 říj 2017 16:42
od mowla
Mudr.Lant Fůůůj. Ta žena chcrchlající krev... :lol:
Já su vůči reklamám imunní...
A chrchlám si sám - ne, krev ne...
:lol: 8-) :lol: