Filé zmrazené ještě na moři?
Filé zmrazené ještě na moři?
Není to jen nějaké reklamní tahák že je na obalu filé napsaný že je zmražený přímo na moři?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
To by bylo drahý, doktore - běžné nákladní lodě to jedou tak dva týdny, kuře (tedy - brojler) roste týdnů šest - nákladní lod by byla drahá drůbežárna...Mudr.Lant ...y Brazílie vyplouvá loď z malými kuřátky a než dopluje do Evropy...
Nehledě na to, že netuším, co by takové suchozemské kuře řeklo na kolíbání lodě...
Mowlo, co jsem koupil to prodávám, ale chci tě jen ujistit pro blaho mé duše:mowla To by bylo drahý, doktore - běžné nákladní lodě to jedou tak dva týdny, kuře (tedy - brojler) roste týdnů šest - nákladní lod by byla drahá drůbežárna...
Nehledě na to, že netuším, co by takové suchozemské kuře řeklo na kolíbání lodě...
Druhým největším importérem drůbežího masa do Česka je překvapivě Brazílie. Chov těchto kuřat se v podstatě odehrává na zámořských lodích, na které Brazilci naloží malá kuřátka. Cestu do Evropy je pak dokrmí, zabijí a zpracují, takže u břehů starého kontinentu přistanou již s hotovým, a navíc čerstvým zbožím.
Zdroj: internet!
OK, věřím...Mudr.Lant Mowlo, co jsem koupil to prodávám, ale chci tě jen ujistit pro blaho mé duše:
Druhým největším importérem drůbežího masa do Česka je překvapivě Brazílie. Chov těchto kuřat se v podstatě odehrává na zámořských lodích, na které Brazilci naloží malá kuřátka. Cestu do Evropy je pak dokrmí, zabijí a zpracují, takže u břehů starého kontinentu přistanou již s hotovým, a navíc čerstvým zbožím.
Akorát nevím, co ty lodě vezou zpět...
No - třeba zase evropská kuřata do Brazílie...
Zbývá jen doufat, že se v příštím životě nenarodím kuřetem. Celý život strávit na moři, nic pro mne.Mudr.Lant Druhým největším importérem drůbežího masa do Česka je překvapivě Brazílie. Chov těchto kuřat se v podstatě odehrává na zámořských lodích, na které Brazilci naloží malá kuřátka. Cestu do Evropy je pak dokrmí, zabijí a zpracují, takže u břehů starého kontinentu přistanou již s hotovým, a navíc čerstvým zbožím.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1539 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
06 zář 2016 19:00