Proc mi zkysl hovezi vyvar?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Magdalena Rettigova

Proc mi zkysl hovezi vyvar?

Nový příspěvek od Magdalena Rettigova » 06 lis 2017 10:25

Vcera sem varila vyvar a zda se mi mirne nakysly. Cim to?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 lis 2017 13:40

I přes to světové jméno jsi vařila hovězí vývar asi poprvé, jinak bys věděla, že je mírně nakyslý. To bývá, ta chuť, to je tak, když vaříš drůbeží nebo vepřové vývary a najednou zkusíš hovězí. Až je budeš dělat pravidelně, už ti nepřipadne, že jsou nakyslé.
POZOR! Máme tady i kvalitnější kuchaře, kteří můžou mít jiné názory. a:-)

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 06 lis 2017 14:31

Silný hovezi vývar je nakysly, to má doktor pravdu...
;)
Ale také závisí na koření a případně zelenině...
;)
A - promiň, nikdo z nás nemá věšteckou kouli, cos vlastně vařila...
____
Ale ano, i čistý vývar může zkysnout - pak ovšem není nakysly, ale kyselý - a neztuhne (nezrosolovati) ani po schlazení, to je špatně...
Jen - aspoň zpočátku nebude nejedlý, jen nechutný...


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek