Ceny benzínu v okolních státech?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
JR_Ewing

Ceny benzínu v okolních státech?

Nový příspěvek od JR_Ewing » 06 lis 2017 21:22

Vyplatí se vzít kanystry a jet natankovat benzín do okolních států třeba do Německa nebo do Polska? Jaké jsou ceny benzínu v okolních státech? Jezdíte někdo pro benzín do jiného státu?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 06 lis 2017 21:32

Podívej se tady http://www.tolls.eu/cs/fuel-prices a bude ti to jasné. Jelikož to není úplně aktuální, ber to s rezervou, ale pohyby nahoru/dolů jsou všude přibližně stejné.

JR_Ewing

Nový příspěvek od JR_Ewing » 06 lis 2017 22:57

Díky moc. To jsem potřeboval vědět.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 lis 2017 06:59

Při dnešním kurzu 6,20 Kč zaplatíš v Polsku v Katowickém kraji za 1 L 95 27,46 , v Opolském 27,65. Ber to jako průměr. Někde jsou pumpy levnější, jinde dražší a vím, že spousta Čechů a Moravanů u hranic jezdí pro benzin.
Kolega ti sice napsal ceny, ale nenapsal odpověď na druhou otázku, byť bydlí v Chebu a do Raichu to má kousek.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 07 lis 2017 09:27

Mudr.Lant Kolega ti sice napsal ceny, ale nenapsal odpověď na druhou otázku, byť bydlí v Chebu a do Raichu to má kousek.
Odpověď na druhou otázku pro méně inteligentní: Ač to mám do SRN 10km, pohonné hmoty tam nekupuji. Musel bych být cvok, abych kupoval o cca 15% dražší benzín a ještě pro něj někam dojížděl /:/)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 lis 2017 09:29

satam Odpověď na druhou otázku pro méně inteligentní: Ač to mám do SRN 10km, pohonné hmoty tam nekupuji. Musel bych být cvok, abych kupoval o cca 15% dražší benzín a ještě pro něj někam dojížděl /:/)
No vida, cvok odpověděl i na druhou otázku. No vidíš, že to jde! :-y

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 07 lis 2017 09:44

Mudr.Lant No vida, cvok odpověděl i na druhou otázku. No vidíš, že to jde! :-y
Nejde, protože ty jsi neodpověděl ani na jednu otázku tazatele. O tom, jestli se vyplatí zajet pro benzín do některého z okolních států, ani slovo. Do Rakouska nemáš daleko, cca 70km, ale o cenách benzínu v Rakousku ani slovo. Jestli jezdíš pro benzín do jiného státu - ani slovo.
Takže shrnuto a podtrženo: Snůška nicneříkajících blábolů a všeříkajících provokací. Inu holt ta inteligence. A ani po ránu to není o nic lepší. Že tys už hned po ránu zahulil /:/)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 lis 2017 09:51

satam Nejde, protože ty jsi neodpověděl ani na jednu otázku tazatele. O tom, jestli se vyplatí zajet pro benzín do některého z okolních států, ani slovo. Do Rakouska nemáš daleko, cca 70km, ale o cenách benzínu v Rakousku ani slovo. Jestli jezdíš pro benzín do jiného státu - ani slovo.
Takže shrnuto a podtrženo: Snůška nicneříkajících blábolů a všeříkajících provokací. Inu holt ta inteligence. A ani po ránu to není o nic lepší. Že tys už hned po ránu zahulil /:/)
Ty už nerozumíš ani sám sobě a to mě těší jakého vykastrovaného tura ze sebe děláš. -:-/ Ty si myslíš, že někdo bere ty tvoje výpady a bláboly vážně? :lol:
Nastartuj tu svoji Hvězdu a jdi dělat něco kloudného, ať máš vyděláno na večeři.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 07 lis 2017 11:25

Mudr.Lant Ty už nerozumíš ani sám sobě a to mě těší jakého vykastrovaného tura ze sebe děláš. -:-/ Ty si myslíš, že někdo bere ty tvoje výpady a bláboly vážně? :lol:
Blábol si co chceš, v tom na tebe naštěstí nemám -:-/

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek