Jak odebrat peníze z výhry ve sportce?
Jak odebrat peníze z výhry ve sportce?
Ahoj. chci se zeptat jak si vyzvednu výhru 22 693 Kč ,kterou jsem v neděli vyhrál?Kdybych byl plnoletý,tak se neptám,že jo.Poradíte?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Ale jestli můžeš nebo nemůžeš sázet ses měl zeptat před tím vsazením. Takže to nejsou legálně vyhrané peníze a pokud je tvůj profesor férový chlap, odmítne tě.Pavouk Nemoralizujte, na to jsem se neptal, jestli můžu nebo nemůžu sázet.
Teď už jsem rozhodnut, že poprosím pana profesora ze školy, vysvětlím mu co a jak a věřím, že se v něm nezklamu, vždyť jde jen o poctivě a legálně vyhranou částku.
A mezi námi, jen z toho, jak se tu předvádíš, bych tě v tom nechal pěkně vykoupat
Kdybys bydlel nedaleko (okres Pe), šel bych s tebou na nejbližší poštu a bylo by to. S panem profesorem určitě pochodíš, protože je určitě vzdělanější než čmárač čar na polní cesty.Pavouk Nemoralizujte, na to jsem se neptal, jestli můžu nebo nemůžu sázet.
Teď už jsem rozhodnut, že poprosím pana profesora ze školy, vysvětlím mu co a jak a věřím, že se v něm nezklamu, vždyť jde jen o poctivě a legálně vyhranou částku.
A z těch slov bych tě v tom nechal pěkně vykoupat vidím závist!
To není dobrý nápad. Profesor to může vidět tak, že chceš aby napomáhal s podvodem a to ti z výchovných důvodů nemůže schválit. Nějakou hodnou sousedku, nebo souseda neznáš? Můžeš jim nabídnout nějakou odměnu za vyzvednutí.Pavouk Nemoralizujte, na to jsem se neptal, jestli můžu nebo nemůžu sázet.
Ale nejrozumnější by bylo požádat rodiče, protože když jim nic neřekneš a nakoupíš vánoční dárky, budou mít podezření, že jsi někde kradl, nebo jinak nečestně k penězům přišel. Budou pátrat, ptát se tvých kamarádů, bude dusno.
Paní Ann, konečně vlídné slovo, ale.
Pravda, vypadá to jako podvod, ale takovou věc snad nejde považovat za zločin? Zaplatil jsem za celý tiket 220 korun, štěstí se usmálo, mám obrovskou radost, že můžu s takto získaných peněz udělat radost rodině a potažmo i sobě. Psal jsem, že to panu profesoru vysvětlím a jeho rozhodnutí nechám jen na něm. Říct si o pomoc sousedům, to můžu dát tiket rodičům přímo. I když se mi nějak podaří peníze vyzvednout, rodiče mne nebudou snad podezřívat ze zlodějny, když se přece dává potvrzení o výhře, nebo se pletu?
Ještě se sem vrátím a budu vás informovat.
Pro Mudr: děkuji za ochotu, ale jsem docela od vás vzdálený.
Poznámka majitele:
Pravda, vypadá to jako podvod, ale takovou věc snad nejde považovat za zločin? Zaplatil jsem za celý tiket 220 korun, štěstí se usmálo, mám obrovskou radost, že můžu s takto získaných peněz udělat radost rodině a potažmo i sobě. Psal jsem, že to panu profesoru vysvětlím a jeho rozhodnutí nechám jen na něm. Říct si o pomoc sousedům, to můžu dát tiket rodičům přímo. I když se mi nějak podaří peníze vyzvednout, rodiče mne nebudou snad podezřívat ze zlodějny, když se přece dává potvrzení o výhře, nebo se pletu?
Ještě se sem vrátím a budu vás informovat.
Pro Mudr: děkuji za ochotu, ale jsem docela od vás vzdálený.
Poznámka majitele: