Jak odebrat peníze z výhry ve sportce?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Pavouk

Jak odebrat peníze z výhry ve sportce?

Nový příspěvek od Pavouk » 07 lis 2017 14:27

Ahoj. chci se zeptat jak si vyzvednu výhru 22 693 Kč ,kterou jsem v neděli vyhrál?Kdybych byl plnoletý,tak se neptám,že jo.Poradíte?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 07 lis 2017 14:47

Výhru vyplatí tomu, kdo přijde s platným tiketem. Svěř se rodičům a pro výhru je pošli.

Pavouk

Nový příspěvek od Pavouk » 07 lis 2017 15:02

A to je problém. Nechci, aby rodiče o tom věděli jako i strýci. tetičky, babičky a celé příbuzenstvo.
Část peněz bych dal na vánoční dárky a zbytek pro vlastní útratu.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 07 lis 2017 15:07

Pavouk A to je problém..

;)
Tak to je problém...
Jako nezletilému je ti sázení zákonem zakázáno...

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 07 lis 2017 15:07

Bez pomoci dospělého se neobejdeš. Sázet totiž smí podle herního plánu jen osoby, které dovršily 18 let věku. Takže v okamžiku, kdy se zjistí, že jsi sázel ty, nejspíš by ta sázka byla prohlášena za neplatnou a vráceny ti "vsazené" peníze.
Takže včíl mudruj :-pa

Pavouk

Nový příspěvek od Pavouk » 07 lis 2017 16:01

Nemoralizujte, na to jsem se neptal, jestli můžu nebo nemůžu sázet.
Teď už jsem rozhodnut, že poprosím pana profesora ze školy, vysvětlím mu co a jak a věřím, že se v něm nezklamu, vždyť jde jen o poctivě a legálně vyhranou částku.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 07 lis 2017 16:07

Pavouk Nemoralizujte, na to jsem se neptal, jestli můžu nebo nemůžu sázet.
Teď už jsem rozhodnut, že poprosím pana profesora ze školy, vysvětlím mu co a jak a věřím, že se v něm nezklamu, vždyť jde jen o poctivě a legálně vyhranou částku.
Ale jestli můžeš nebo nemůžeš sázet ses měl zeptat před tím vsazením. Takže to nejsou legálně vyhrané peníze a pokud je tvůj profesor férový chlap, odmítne tě.
A mezi námi, jen z toho, jak se tu předvádíš, bych tě v tom nechal pěkně vykoupat :-n

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 07 lis 2017 16:22

satam A mezi námi, jen z toho, jak se tu předvádíš, bych tě v tom nechal pěkně vykoupat :-n
OK...
:lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 lis 2017 16:31

Kdybys bydlel nedaleko (okres Pe), šel bych s tebou na nejbližší poštu a bylo by to. S panem profesorem určitě pochodíš, protože je určitě vzdělanější než čmárač čar na polní cesty.
A z těch slov bych tě v tom nechal pěkně vykoupat vidím závist!

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 07 lis 2017 16:41

Mudr.Lant ... vidím závist!
;)
Vidíš - já ne...
;)
Já jsem zastáncem názoru - klidně zákon porušuj, ale na své triko...

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 lis 2017 16:58

mowla ;)
Vidíš - já ne...
;)
Já jsem zastáncem názoru - klidně zákon porušuj, ale na své triko...
Moje slova. :-y

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 07 lis 2017 18:06

To není dobrý nápad. Profesor to může vidět tak, že chceš aby napomáhal s podvodem a to ti z výchovných důvodů nemůže schválit. Nějakou hodnou sousedku, nebo souseda neznáš? Můžeš jim nabídnout nějakou odměnu za vyzvednutí.
Ale nejrozumnější by bylo požádat rodiče, protože když jim nic neřekneš a nakoupíš vánoční dárky, budou mít podezření, že jsi někde kradl, nebo jinak nečestně k penězům přišel. Budou pátrat, ptát se tvých kamarádů, bude dusno.

Pavouk

Nový příspěvek od Pavouk » 07 lis 2017 18:43

Paní Ann, konečně vlídné slovo, ale.
Pravda, vypadá to jako podvod, ale takovou věc snad nejde považovat za zločin? Zaplatil jsem za celý tiket 220 korun, štěstí se usmálo, mám obrovskou radost, že můžu s takto získaných peněz udělat radost rodině a potažmo i sobě. Psal jsem, že to panu profesoru vysvětlím a jeho rozhodnutí nechám jen na něm. Říct si o pomoc sousedům, to můžu dát tiket rodičům přímo. I když se mi nějak podaří peníze vyzvednout, rodiče mne nebudou snad podezřívat ze zlodějny, když se přece dává potvrzení o výhře, nebo se pletu?
Ještě se sem vrátím a budu vás informovat.
Pro Mudr: děkuji za ochotu, ale jsem docela od vás vzdálený.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek