Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Luky
Nový příspěvek
od Luky » 30 lis 2017 11:30
Loupe se mrkev a petržel do polévky nebo se krájí bez loupání?
-
Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Nový příspěvek
od Matěj Trdelka » 30 lis 2017 11:39
Pokud je mrkev pěkně čistá na povrchu, tak ji pouze opláchnu. Jestli jsou ale viditelné nedostatky a kazy, raději mrkev oloupu.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 30 lis 2017 11:42
Nemusíš kořenovou mrkev/petržel zeleninu okrajovat, stačí ji oškrábat, jen celer bych oloupal.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 30 lis 2017 12:03
Mrkev a petržel často stačí očistit kartáčkem na ruce pod tekoucí vodou.
-
-
- 2 Příspěvků
- 855 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
08 črc 2016 19:40
-
-
- 5 Příspěvků
- 1792 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
07 bře 2017 17:39
-
-
- 3 Příspěvků
- 1350 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
28 dub 2017 10:52
-
-
- 2 Příspěvků
- 826 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
27 dub 2016 21:27
-
-
- 2 Příspěvků
- 1005 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
25 kvě 2016 08:21