Loupe se zelenina do polévky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Luky

Loupe se zelenina do polévky?

Nový příspěvek od Luky » 30 lis 2017 11:30

Loupe se mrkev a petržel do polévky nebo se krájí bez loupání?




Uživatelský avatar
Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 30 lis 2017 11:39

Pokud je mrkev pěkně čistá na povrchu, tak ji pouze opláchnu. Jestli jsou ale viditelné nedostatky a kazy, raději mrkev oloupu.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 30 lis 2017 11:42

Nemusíš kořenovou mrkev/petržel zeleninu okrajovat, stačí ji oškrábat, jen celer bych oloupal.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 30 lis 2017 12:03

Mrkev a petržel často stačí očistit kartáčkem na ruce pod tekoucí vodou.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek