Stránka 1 z 1

Jak udělat cibulačku aby nebyla sladká?

Napsal 30 lis 2017 18:07
od Halina
Posledně co jsem vařila cibulačku tak byla příšerně sladká. Jakou mám tedy použít cibuli aby se to neopakovalo? Dá se poznat jestli je cibule sladká ještě před vařením?

Napsal 30 lis 2017 18:14
od mowla
Každá cibule je sladká, cibulačka by také měla být sladká...
;)

Napsal 30 lis 2017 18:14
od Mudr.Lant
Můžeš zkusit, půl na půl žlutou a červenou cibuli, přidat více česneku a libečku. Ale i tak, pravá cibulačka má mít nasládlou chuť.

Napsal 30 lis 2017 18:20
od mowla
Mudr.Lant Můžeš zkusit, půl na půl žlutou a červenou cibuli, přidat více česneku a libečku. Ale i tak, pravá cibulačka má mít nasládlou chuť.
Cibule bílá, žlutá i červená jsou sladké cca stejne... Dokonce i šalotka...
:lol:
Liší se jen štiplavostí, a štiplavé silice se dušením vytrácí...
;)