Co s tvrdou tlačenkou?
Napsal 30 lis 2017 20:39
Dostala jsem celou šišku tlačenky jako výhru ale maso je tvrdé? Dá se s tím ještě něco dělat?
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
https://www.24poradna.eu:443/
Naprosto výjimečné - skoro jsme se v něčem shodli...Mudr.Lant Ano, dá. Tlačenku vyndej z obalu, stejně je už otevřený, obsah vlož do hrnce, podlij trochou vody a vař ji tak dlouho, až maso bude na skus měkké a zamíchej do tlačenky potravinářskou želatinu, která se už nesmí vařit! Potom ji nalij do nového obalu a nechej ztuhnout, nebo ji můžeš nalít do zavařovacích sklenic a zavařit.
Ta želatina tam musí být, jinak neztuhne tak jak by měla. Jo, a tím otáčením si mně dostal. Ty neznáš jinou metodu bez otáčení?mowla Naprosto výjimečné - skoro jsme se v něčem shodli...
Mudr.Lant Ta želatina tam musí být, jinak neztuhne tak jak by měla. Jo, a tím otáčením si mně dostal. Ty neznáš jinou metodu bez otáčení?
Mám zkušenosti docela dobré...někdy se mi taky nepovedla tlačenka a tvrdím, že bez dodané želatiny popřípadě s přídavkem vývaru z kůží, jinak bude tlačenka bude sračkovatá. Já vím, 1 a 10 bod pravidel.mowla Želatina tam být nemusi, kolagen stačí (a ten nerozvaris)...
Pokud neotacis, vždycky budeš mít nahoře tuk...