Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Věčná škoda, vyhodit kompoty, vždyť jdou zužitkovat v pálenici, kde se vypálí kompotovice, která má grády a chuťově moc dobrá.Tereza L. Vyklízíme špajz a za ty léta jsou tam desítky možná i stovky zavařenin. Kam vyhodit zavařeniny? Některé nejdou už ani vyndat z té sklenice. Odvézt je do sběrného dvora?
No právě...Mudr.Lant Ano, vím odkud jseš, ale tam, na Valachách, pálí slivovicu nebo trnkovicu a ne staré kompoty.
Jestli nemají nahoře povlak plísně, můžeš dát inzerát: Daruji za odvoz. Někdo to zužitkuje. Zadarmo se lidem hodí téměř cokoliv.Tereza L. Vyklízíme špajz a za ty léta jsou tam desítky možná i stovky zavařenin. Kam vyhodit zavařeniny? Některé nejdou už ani vyndat z té sklenice. Odvézt je do sběrného dvora?
___Ann Jestli nemají nahoře povlak plísně, můžeš dát inzerát: Daruji za odvoz. Někdo to zužitkuje. Zadarmo se lidem hodí téměř cokoliv.
Škoda, chtěl jsem ti poslat kus uzeného.mowla ___
Problém...
Kdysi, když si lidé skutečně pomáhali, by to šlo...
Dneska?
Musel bych mít strašlivácký hlad, abych ochutnal něco, co kdosi zavařil/zamrazil... Může tam být cokoli...
___
Nejsu cimprlina, ale z 'domackých' potravin jím (i ochutnavam) jen tam, kde těm kamaradum verim...
Od 'cizich' ne...
Ale prasátko by to sežralo a zbudou sklenice.mowla ___
Problém...
Kdysi, když si lidé skutečně pomáhali, by to šlo...
Dneska?
Musel bych mít strašlivácký hlad, abych ochutnal něco, co kdosi zavařil/zamrazil... Může tam být cokoli...
___
Nejsu cimprlina, ale z 'domackých' potravin jím (i ochutnavam) jen tam, kde těm kamaradum verim...
Od 'cizich' ne...
Jo, je to pravda...dabač Kdosi z těch našich milovaných politiků prohlásil.Nikdy jsme se v historii neměli tak dobře jako nyní.Asi má pravdu.
Nikdo nikomu nezakazuje cestovat, to je pravda. Jen se naskýtá otázka, proč ty tisíce lidí jezdí do A, D a popřípadě do PL nakupovat? Nebude to tím, že tam přijde nákup levněji než u nás v pohraničí a tím ušetří nějaké peníze? Jinak si to nedovedu vysvětlit.mowla V zásadě za miliony občanů - nebo víš něco, co já ne?
Co zakazuje komukoli cestovat??
A nepiš, že peníze... - osobně postkávám v D či A stovky (nebo spíš tisíce) nakupujících z Česka...