Kovářová kobyla chodí bosa?
Kovářová kobyla chodí bosa?
Je to u mne nezvyklé, ale potřebychoval bych radu od vás.
Na jaký způsob byste udělali bůček s pěti žebry, vysoký na tři prsty, krásně prorostlý a na plech 30*25?! Zítra mám připravit do pijasu pro pět chlapů nějakou delikatesu a já jsem ztracen...každý má jinou chuť. Jak na ně vyzrát?
Na jaký způsob byste udělali bůček s pěti žebry, vysoký na tři prsty, krásně prorostlý a na plech 30*25?! Zítra mám připravit do pijasu pro pět chlapů nějakou delikatesu a já jsem ztracen...každý má jinou chuť. Jak na ně vyzrát?
Osobně... Já...

Upéct, pomalu (někde už jsem to tu psal)...
K tomu chleba, okurky, křen, kysané zelí, zelenina - podle chuti...

Pod bůček
- cca polovinu hmotnosti masa nastrouhej jablka (sladká, bez slupek a jader)
- cca polovinu hmotnosti masa nastrouhej cibuli (bude-li se ti chtít, pomaličku dušenou, než ji pod to maso dáš)
- mírně přesolit, koření dle chuti (nové, bobek, chillie, pepř, rozmarýn, jalovec, tymián, hřebíček - asitak v pořadí, které bych volil já - samozřejmě ne všechno dohromady...
)
A podávat zastudena, na prkénku - právě s těmi přílohami, které jsem napsal výše...
A s pivem - samozřejmě...!


Upéct, pomalu (někde už jsem to tu psal)...
K tomu chleba, okurky, křen, kysané zelí, zelenina - podle chuti...

Pod bůček
- cca polovinu hmotnosti masa nastrouhej jablka (sladká, bez slupek a jader)
- cca polovinu hmotnosti masa nastrouhej cibuli (bude-li se ti chtít, pomaličku dušenou, než ji pod to maso dáš)
- mírně přesolit, koření dle chuti (nové, bobek, chillie, pepř, rozmarýn, jalovec, tymián, hřebíček - asitak v pořadí, které bych volil já - samozřejmě ne všechno dohromady...

A podávat zastudena, na prkénku - právě s těmi přílohami, které jsem napsal výše...
A s pivem - samozřejmě...!

Kdybys poslal fotku hotového výrobku, budu ráda. Třeba se inspiruji na nedělní oběd.Mudr.Lant Je to u mne nezvyklé, ale potřebychoval bych radu od vás.
Na jaký způsob byste udělali bůček s pěti žebry, vysoký na tři prsty, krásně prorostlý a na plech 30*25?! Zítra mám připravit do pijasu pro pět chlapů nějakou delikatesu a já jsem ztracen...každý má jinou chuť. Jak na ně vyzrát?
Co dál? Posypal jsem to mírně kořením na krkovičku a mělo to znamenitou chuť. Chlapi si pomlaskali, přikázali nechat plech s výpečkem na dnešek, který si namažou na chleba. Pivo teklo proudem, a padla litrovka plnotučného Rumu. Co je tím míněno: já bych to odsádlil víc..?mowla
Vypadá to výtečné...
Cibule, česnek, kmín - vidím...
Co dál?
Jen - hádám - to bude chtít kromě piv i panáky, já bych to odsádlil víc...
Doktore, nic ve zlém, ale humor je kořením života.Mudr.Lant Co dál? Posypal jsem to mírně kořením na krkovičku a mělo to znamenitou chuť. Chlapi si pomlaskali, přikázali nechat plech s výpečkem na dnešek, který si namažou na chleba. Pivo teklo proudem, a padla litrovka plnotučného Rumu. Co je tím míněno: já bych to odsádlil víc..?
Proč si budou chlapi mazat dnešek na chleba

Jinak pochopitelně to asi byla mňamka a dal bych si taky

Já ve tvém příspěvku nevidím nic zlého, máš pravdu, že humor je kořením života, ale že bys přispěl také do https://www.24poradna.eu/humor-pro-vsec ... 14824.html , to tě nenapadnesatam Doktore, nic ve zlém, ale humor je kořením života.
Proč si budou chlapi mazat dnešek na chleba![]()
Jinak pochopitelně to asi byla mňamka a dal bych si taky

Až přijde čas a uznám za vhodné, přispějuMudr.Lant Já ve tvém příspěvku nevidím nic zlého, máš pravdu, že humor je kořením života, ale že bys přispěl také do https://www.24poradna.eu/humor-pro-vsec ... 14824.html , to tě nenapadne... a vůbec, mně to mazání dneškem nepřijde tak humorné.

-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek