Ohřívat hloubové jídlo? Nebude jedovaté?
Napsal 11 pro 2017 08:34
Co je na tom pravdy že ohřáté houbové jídlo se stává jedovatým?
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
https://www.24poradna.eu:443/
V takovém případě je zapaření značně nepravděpodobné - otázkou je, jak jsi je chladil po osmažení - ale - nemyslíš spíše podušení?Kliment Osmažil jsem houby na oleji a po vychladnutí je zamrazil. Včera jsem je dal do bramboračky a tu jsem pak večer vypnul a nechal ji až teď do rána na sporáku pod pokličkou.
Mohou být zapařené?
No - co ti na to říct?? - nevíš, jak jsi je vlastně upravil, o zapaření (případném) pak zřejmě nebudeš vědět vůbec nic... Jaké druhy hub? Jak dlouho povařené?Kliment Teď jsem si vzpomněl že jsem je jenom povařil ve vodě a pak je zcedil a dal do plastových nádob a po vychladnutí je zavřel a zamrazil.
Pokud polévka nepění, není zkyslá, tak si ji opět ohřej, ale co nesníš, už vylij.Kliment Osmažil jsem houby na oleji a po vychladnutí je zamrazil. Včera jsem je dal do bramboračky a tu jsem pak večer vypnul a nechal ji až teď do rána na sporáku pod pokličkou.
Mohou být zapařené?