Stránka 1 z 1
Jak uvařit dobrou rajskou?
Napsal 16 pro 2017 14:00
od Matěj Trdelka
Z čeho děláte omáčku na rajskou? Čerstvá rajčata, v konzervě, protlak?
Napsal 16 pro 2017 14:08
od mowla
Asi tak v poradi:
- z čerstvých domácích
- z kupovaných cherry
- z kupovaných masitých
Každopádně hodně zralých a sladkých.
Nejsou-li čerstvá, pak z loupaných v konzerve; pasirovana nebo protlak mi nesmí přes práh...

Napsal 16 pro 2017 14:56
od Mudr.Lant
S čerstvých kupovaných neuděláš dobrou rajskou, které jsou bez chuti. Podle mé chuti jsou nejlepší konzervovaná rajčata, popřípadě z protlaku.
Napsal 16 pro 2017 15:04
od mowla
Mudr.Lant S čerstvých kupovaných neuděláš dobrou rajskou, které jsou bez chuti. Podle mé chuti jsou nejlepší konzervovaná rajčata, popřípadě z protlaku.
Doktore, pokud nemám domácí, pak kupuju rajčata, která opravdu nejsou bez chuti...
Pravda, ani v rajčatové sezóně to není levné...
Bohužel, i konzervovaná rajčata jsou doslazovana - o pasirovana u či protlaku ani nehovoře...
Já do rajské cukr nedávám..

Tlustej su z piva...

Napsal 17 pro 2017 20:24
od Matěj Trdelka
Tak nakonec kombinace cherry rajčat a loupaných v plechovce. Na to že jsem rajskou uvařil poprvé byla super.
Napsal 17 pro 2017 20:32
od mowla
Matěj Trdelka Tak nakonec kombinace cherry rajčat a loupaných v plechovce. Na to že jsem rajskou uvařil poprvé byla super.
