Je krůtí mleté maso suché?
Osobně bych si mleté 'drůbeží' nekoupil (ani krůtí ne, dokonce ani pštrosí) - riziko nekvality je tam velmi vysoké (je to maso, které se snadno kontaminuje čímkoli a rychle se kazí)... BTW - on to někdo vůbec prodává???
___
Pokud si je chceš namlet sám - namel si je dle chuti a potřeby - a chceš-li vhodné na karbanátky, přidej i kůži (kolagen).

___
Pokud si je chceš namlet sám - namel si je dle chuti a potřeby - a chceš-li vhodné na karbanátky, přidej i kůži (kolagen).

Možná chodím do špatných Masen, ale...Mudr.Lant Každá kůže obsahuje kolagen, i krůtí...a divil bych se, kdyby k mletému si přikupovala také kůži.
1. Dopředu namleté drůbeží bych nekoupil ani z pstrosa (to už jsem psal)
2. Nikde jsem mleté drůbeží neviděl (nebo jsem si nevšiml??)
3. Namlet si doma můžeš co chceš (a pokud bych náhodou někdy, nedejboze, dělal krůtí sekanou, hambace, čevabčiči, karbanátky....
- určitě bych si maso mlel sám
- určitě bych přidal kůži (kolagen je to pojivo - uvědom si tlačenku)
4. Neodpověděl jsi mi na to, že rozporuju tvůj názor o "tvrdé kůži"...
- tlačenka je tvrdá??
- jitrnice či jelita jsou tvrdá??
- je tvrdý sulc??
- a co gumoví medvídci?? - to je skoro čistý hovězí kolagen, jen dovonany, dobarveny a dochuceny

Bod 4 Vše je tuhé a tuhá by byla i sekaná, ta má být šťavnatá, tedy vynikající na skusmowla Možná chodím do špatných Masen, ale...
1. Dopředu namleté drůbeží bych nekoupil ani z pstrosa (to už jsem psal)
2. Nikde jsem mleté drůbeží neviděl (nebo jsem si nevšiml??)
3. Namlet si doma můžeš co chceš (a pokud bych náhodou někdy, nedejboze, dělal krůtí sekanou, hambace, čevabčiči, karbanátky....
- určitě bych si maso mlel sám
- určitě bych přidal kůži (kolagen je to pojivo - uvědom si tlačenku)
4. Neodpověděl jsi mi na to, že rozporuju tvůj názor o "tvrdé kůži"...
- tlačenka je tvrdá??
- jitrnice či jelita jsou tvrdá??
- je tvrdý sulc??
- a co gumoví medvídci?? - to je skoro čistý hovězí kolagen, jen dovonany, dobarveny a dochuceny
![]()
![]()