Stránka 1 z 1

Je krůtí mleté maso suché?

Napsal 05 led 2018 07:16
od Aleš Strádal
Budou karbanátky z mletého krůtího masa suché?

Napsal 05 led 2018 07:33
od Ann
Suché nebudou. Suchá jsou krůtí prsa, ale mleté krůtí maso se dělá z odřezků a zbytků z ostatních částí těla a tam je i tuk.

Napsal 05 led 2018 08:29
od mowla
Osobně bych si mleté 'drůbeží' nekoupil (ani krůtí ne, dokonce ani pštrosí) - riziko nekvality je tam velmi vysoké (je to maso, které se snadno kontaminuje čímkoli a rychle se kazí)... BTW - on to někdo vůbec prodává???
___
Pokud si je chceš namlet sám - namel si je dle chuti a potřeby - a chceš-li vhodné na karbanátky, přidej i kůži (kolagen).
;)

Napsal 05 led 2018 09:57
od Mudr.Lant
Je suché, ale můžeš ho udělat šťavnatějším, když přidáš na drobné kostičky nakrájenou slaninu. Přidáš - li kůže, budou tuhé!

Napsal 05 led 2018 13:17
od mowla
Mudr.Lant Je suché, ale můžeš ho udělat šťavnatějším, když přidáš na drobné kostičky nakrájenou slaninu. Přidáš - li kůže, budou tuhé!
Krůtí kůže bude tuha??? I-:(

Napsal 05 led 2018 14:20
od Ann
Mudr.Lant Je suché, ale můžeš ho udělat šťavnatějším, když přidáš na drobné kostičky nakrájenou slaninu.
Je suché? No každý nechce kalorickou bombu. :lol:

Napsal 05 led 2018 15:41
od Mudr.Lant
mowla Krůtí kůže bude tuha??? I-:(
Každá kůže obsahuje kolagen, i krůtí...a divil bych se, kdyby k mletému si přikupovala také kůži. :lol:

Napsal 05 led 2018 15:44
od Mudr.Lant
Ann Je suché? No každý nechce kalorickou bombu. :lol:
Ne každý chce kalorickou bombu, ale každý chce, aby sekaná nebyla jako piliny a po usmažení (upečení) se drolila. :lol:

Napsal 05 led 2018 16:08
od mowla
Mudr.Lant Každá kůže obsahuje kolagen, i krůtí...a divil bych se, kdyby k mletému si přikupovala také kůži. :lol:
Možná chodím do špatných Masen, ale...
1. Dopředu namleté drůbeží bych nekoupil ani z pstrosa (to už jsem psal)
2. Nikde jsem mleté drůbeží neviděl (nebo jsem si nevšiml??)
3. Namlet si doma můžeš co chceš (a pokud bych náhodou někdy, nedejboze, dělal krůtí sekanou, hambace, čevabčiči, karbanátky....
- určitě bych si maso mlel sám
- určitě bych přidal kůži (kolagen je to pojivo - uvědom si tlačenku)
4. Neodpověděl jsi mi na to, že rozporuju tvůj názor o "tvrdé kůži"...
- tlačenka je tvrdá??
- jitrnice či jelita jsou tvrdá??
- je tvrdý sulc??
- a co gumoví medvídci?? - to je skoro čistý hovězí kolagen, jen dovonany, dobarveny a dochuceny
:lol: :lol: :lol:

Napsal 05 led 2018 16:09
od mowla
Mudr.Lant Ne každý chce kalorickou bombu, ale každý chce, aby sekaná nebyla jako piliny a po usmažení (upečení) se drolila. :lol:
Inu, kolagen...
:lol:
Vajíčky to nedohoní s...
:lol:

Napsal 05 led 2018 16:15
od Mudr.Lant
mowla Inu, kolagen...
:lol:
Vajíčky to nedohoní s...
:lol:
Netřeba toliko vajíček, stačí slaninka. :lol:

Napsal 05 led 2018 16:25
od Ann
Masny asi mleté krůtí nevedou, ale balené v supermarketech občas bývá. Já ho koupila jen jednou a už nikdy víc. :lol: Mastné bylo až moc a chuťově žádná sláva. :lol:

Napsal 05 led 2018 16:28
od Mudr.Lant
Navštiv Rabbit, kde veliký výběr, i kůže tam jsou k sehnání. :lol:

Napsal 05 led 2018 16:32
od Mudr.Lant
mowla Možná chodím do špatných Masen, ale...
1. Dopředu namleté drůbeží bych nekoupil ani z pstrosa (to už jsem psal)
2. Nikde jsem mleté drůbeží neviděl (nebo jsem si nevšiml??)
3. Namlet si doma můžeš co chceš (a pokud bych náhodou někdy, nedejboze, dělal krůtí sekanou, hambace, čevabčiči, karbanátky....
- určitě bych si maso mlel sám
- určitě bych přidal kůži (kolagen je to pojivo - uvědom si tlačenku)
4. Neodpověděl jsi mi na to, že rozporuju tvůj názor o "tvrdé kůži"...
- tlačenka je tvrdá??
- jitrnice či jelita jsou tvrdá??
- je tvrdý sulc??
- a co gumoví medvídci?? - to je skoro čistý hovězí kolagen, jen dovonany, dobarveny a dochuceny
:lol: :lol: :lol:
Bod 4 Vše je tuhé a tuhá by byla i sekaná, ta má být šťavnatá, tedy vynikající na skus -:-/

Napsal 05 led 2018 16:50
od mowla
Mudr.Lant Bod 4 Vše je tuhé a tuhá by byla i sekaná, ta má být šťavnatá, tedy vynikající na skus -:-/
Až budu mít cestu, dovezu ti ne pivo, ne pečení, ne steak - dovezu ti hambáč...
:lol: :lol: :lol:
Jo - ne drůbeží...
:lol:

Napsal 05 led 2018 17:05
od Mudr.Lant
mowla Až budu mít cestu, dovezu ti ne pivo, ne pečení, ne steak - dovezu ti hambáč...
:lol: :lol: :lol:
Jo - ne drůbeží...
:lol:
Co není z masa nejím, tedy ani hambáč. Jo, stav se,dáme si do držky. ;)

Napsal 05 led 2018 17:13
od mowla
Mudr.Lant Co není z masa nejím, tedy ani hambáč. Jo, stav se,dáme si do držky. ;)
Já i hambace dělám z masa...
Neplet si mne s mekacem...
:lol:

Napsal 05 led 2018 17:19
od Mudr.Lant
mowla Já i hambace dělám z masa...
Neplet si mne s mekacem...
:lol:
A víš ty, že já ho měl, ten hambáč, v hubě, když jsem projížděl v devadesátých letech okolo Mc...a to bylo naposled? To raději ruské pirožky.