Dáváte si notebook na sebe při práci?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Jana26

Dáváte si notebook na sebe při práci?

Nový příspěvek od Jana26 » 11 led 2018 14:55

Když večer pracuji na notebooku tak si ho dám na sebe na nohy ale po chvilce se začne zasekávat jak málo chladí. U stolu mě bolí záda. Má to nějaké řešení?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 11 led 2018 15:08

Ano, nedávat si ho na sebe (jak správně uvádíš, špatně se chladí), ale najít pozici, ve které tě nebudou bolet záda a notebook bude mít dostatečný přístup chladicího vzduchu zespodu. Mně třeba pomohlo kvalitní kancelářské křeslo u stolu, kde mám klávesnici a myš (ntb nemám).

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 11 led 2018 16:45

Jana26 Když večer pracuji na notebooku tak si ho dám na sebe na nohy ale po chvilce se začne zasekávat jak málo chladí. U stolu mě bolí záda. Má to nějaké řešení?
Ke stolu použij kvalitní židli/křeslo, a ne tu z kuchyně a podívej se na netu, když už na něm pracuješ, jak se správně sedí u PC nebo NTB.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 11 led 2018 16:46

satam Ano, nedávat si ho na sebe (jak správně uvádíš, špatně se chladí), ale najít pozici, ve které tě nebudou bolet záda a notebook bude mít dostatečný přístup chladicího vzduchu zespodu. Mně třeba pomohlo kvalitní kancelářské křeslo u stolu, kde mám klávesnici a myš (ntb nemám).
Ale měl si, že?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 11 led 2018 21:16

Mudr.Lant Ale měl si, že?
Pochopitelně, že mám. Ale momentálně je "u ledu".

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek