Stránka 1 z 1
Který druh kávy lze vylouhovat dvakrát?
Napsal 23 led 2018 16:01
od Béda
Nezkoušel jste někdo vylouhovat mletou kávu dvakrát? Pokud chutná druhé kafe stejně dobře jako to první tak o jakou značku šlo?
Napsal 23 led 2018 16:22
od Mudr.Lant
Ze všech káv můžeš udělat výluh dvakrát, ale ani jeden není dobrý.
Napsal 23 led 2018 17:23
od mowla
Druhak v žádném případě nechutná jako první kafe...

Napsal 23 led 2018 18:32
od Ann
Znám jednu starou paní, která lógr po vypité kávě suší a používá pak ještě jednou. Prý se ta druhá káva musí trochu osolit, aby byla silnější. Nikdy jsem si to ale netroufla ochutnat, tak za výsledek neručím.

Napsal 23 led 2018 18:40
od mowla
Ann - já logr taky suším...

A pak jej dodávám k použití na zahrádku, proti slimákům a mravencům...
Prý funguje - ale neověřoval jsem to...

Napsal 23 led 2018 19:54
od Ann
Já ano, slimákům je lógr úplně jedno.

Zastaví je jenom sůl.
Napsal 25 led 2018 09:09
od dabač
No už je to téměř padesát let ale vzpomínám si na jednu příhodu z města Písku.V nedaleké obci Kluky jsme v místním JZD opravovali ještě s kolegou zásobníky na obilí které naše PV vyráběla.Shodou okolností zrovna u nich byly dožínky.No a druhý den tuším že to byla neděle jsme se stavili s kolegou v Písku v mléčném baru na snídani .Jedna paní tam konzumovala kávu zanedlouho požádala o horkou vodu a šup do hrnku.To mě ještě nedošlo proč.Už jsme posnídali a paní znova objednávala horkou vodu.Když jí to obsluha přinesla tak trochu žertem paní pravila tak to už je trojáček že ano?Nevím jestli to bylo únavou z těch dožínek ale mě se udělalo po tom trojáčku tak nějak nevolno.Tak jsme rychle zaplatili a vypadli.