Stránka 1 z 1

Nahořklý květák?

Napsal 23 led 2018 17:30
od Jaroslava Hellmannová
Chci se zeptat, jestli je možné, aby právě zakoupený květák byl po uvaření nahořklý?

Napsal 23 led 2018 17:39
od mowla
Rychlený, pěstovány ve sklenících s přemírou hnojiva...
;)
Nejlépe je kupovat zeleninu podle sezóny - a v zimě jíst konzervovanou, ideálně kvašením, či sušením, i když i sterilované je OK.

Napsal 23 led 2018 19:03
od Mudr.Lant
Jaroslava Hellmannová Chci se zeptat, jestli je možné, aby právě zakoupený květák byl po uvaření nahořklý?
Pravdu říct, tak nejméně 10 let jsem nenarazil v obchodě na hořký květák, pouze jednou byl zakoupený na trzích hořký a jak píše kolega, hooodně dusíku.