Stránka 1 z 1

Zavařené okurky na světle?

Napsal 28 led 2018 08:27
od Jar
Proč musí být zavařené okurky v temnu? Zkazili by se na světle?

Napsal 28 led 2018 08:45
od mowla
Ne, nezkazily...
Ale vybledly by - až skoro do 'bíla'...
;)

Napsal 28 led 2018 08:56
od dabač
mowla Ne, nezkazily...
Ale vybledly by - až skoro do 'bíla'...
;)
Máš pravdu předsedo!Když se vnuk ženil tak druhý den si jeho kamarádi někteří léčily kocovinu a já jim nabídl domácí nakládačky a také kvašáky.No seděli venku a co zůstalu na tácu tak během asi hodiny byly bílé.A ta barva je v celku dost odpudivá tak to šlo na kompost.

Napsal 28 led 2018 09:33
od Jar
I ty vybledle okurky jsou ale jedlé ne?

Napsal 28 led 2018 09:51
od mowla
Jar I ty vybledle okurky jsou ale jedlé ne?
Chuť se takřka nezmění - ale vizuálně už to není ono...
;)
Představ si, že máš na talíři bílý pomeranč (a to se dá ještě - snad, okecat) nebo vejce s béžovým až černým bílkem a našedlým či nazelenalým žloudkem (a to je dobrota, když si 'zavřeš' nos)...
___
My, středoevropané, jsme poměrně konzervativní...
Nejen pokud jde o jídlo...
;)