Proč jím z kuřete jenom tu kůži?
Napsal 09 úno 2018 00:17
Když u někoho jím kuře tak sním jenom tu kůži a to bílé maso mě nechutná. Dají se někde koupit jenom ty kuřecí kůže a ty pak upéct? B.
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
https://www.24poradna.eu:443/
Když se zeptám já, že mi chutná pečený bůček a ne dušený, budeš se pídit, jestli mi nechybí kolagen?mowla Proč???
Nemám tucha, možná ti chybí kolagen (i když ten kuřecí nic moc...).
Kde koupit?
Kdekoli, kde bourají drůbež anebo ji po rozbourání rychle chladi a dovážejí...
Pokud máš opravdu problém s kolagenem, kup si nejen kůži, ale i kostřičky a uvař si dobrý, silný, tažený vývar...
Chutná-li ti bůček, rozhodně ti chutná kolagen...Mudr.Lant Když se zeptám já, že mi chutná pečený bůček a ne dušený, budeš se pídit, jestli mi nechybí kolagen?