Stránka 1 z 1

Proč jím z kuřete jenom tu kůži?

Napsal 09 úno 2018 00:17
od Blanka14
Když u někoho jím kuře tak sním jenom tu kůži a to bílé maso mě nechutná. Dají se někde koupit jenom ty kuřecí kůže a ty pak upéct? B.

Napsal 09 úno 2018 05:16
od Mudr.Lant
Někomu chutná to, co jinému je protivné a kůže můžeš koupit třeba v RABBIT- u nebo v prodejně, kde prodávají chlazenou drůbež.

Napsal 09 úno 2018 18:54
od mowla
Proč???
Nemám tucha, možná ti chybí kolagen (i když ten kuřecí nic moc... ;)).
;)
Kde koupit?
Kdekoli, kde bourají drůbež anebo ji po rozbourání rychle chladi a dovážejí...
;)
Pokud máš opravdu problém s kolagenem, kup si nejen kůži, ale i kostřičky a uvař si dobrý, silný, tažený vývar...
;)

Napsal 10 úno 2018 09:25
od Mudr.Lant
mowla Proč???
Nemám tucha, možná ti chybí kolagen (i když ten kuřecí nic moc... ;)).
;)
Kde koupit?
Kdekoli, kde bourají drůbež anebo ji po rozbourání rychle chladi a dovážejí...
;)
Pokud máš opravdu problém s kolagenem, kup si nejen kůži, ale i kostřičky a uvař si dobrý, silný, tažený vývar...
;)
Když se zeptám já, že mi chutná pečený bůček a ne dušený, budeš se pídit, jestli mi nechybí kolagen? :lol:

Napsal 10 úno 2018 09:44
od mowla
Mudr.Lant Když se zeptám já, že mi chutná pečený bůček a ne dušený, budeš se pídit, jestli mi nechybí kolagen? :lol:
Chutná-li ti bůček, rozhodně ti chutná kolagen...
;)