Stránka 1 z 1

Je slušné před návštěvou olizovat lžíci a používat?

Napsal 09 úno 2018 12:26
od Lukáš
Je slušné když kuchař před návštěvou která přišla na oběd olizuje lžíci a používá jí při vaření? Myslím doma ne někde v restauraci.

Napsal 09 úno 2018 12:49
od satam
Slušné ani hygienické to není.
Ale pořád lepší olizovat žijící, než mrtvé :lol: :lol: :lol:

Napsal 09 úno 2018 15:24
od mowla
Je to nevhodné obecně - sliny obsahují trávicí enzymy a jídlo se pak brzy zkazí...
:lol:

Napsal 10 úno 2018 08:28
od Mudr.Lant
Pokud kuchař není bacilonosič, neobávej se nějaké nákazy, sice to slušné není a měl by používat malý ochutnávaček jako já. Je to malý podšálek na kterém chladím a ochutnávám jídlo. A v restauraci...co oči nevidí - srdce nebolí.