Dávat sýr před smažením do mrazáku?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Libor

Dávat sýr před smažením do mrazáku?

Nový příspěvek od Libor » 27 úno 2018 11:25

Všiml jsem si že někteří lidé před smažením smaženého sýru ho dávají do mrazáku. Má to nějaký logický důvod? Děkuji




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 úno 2018 11:42

Podle mne to logiku nemá. To bys musel dávat do mrazáku i řízky a další potraviny obalené trojobalem těsně před smažením a já se ptám proč tak dělat?

Libor

Nový příspěvek od Libor » 27 úno 2018 12:28

No myslel jsem že pak bude třeba ten sýr víc ztuhlý a nebude se roztékat.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 28 úno 2018 12:19

Libor No myslel jsem že pak bude třeba ten sýr víc ztuhlý a nebude se roztékat.
:lol:
To je nesmysl...
Na pánvi - abys jej usmažil, se stejně rozehřeje - ať je z mražáku či ne...
;)
Na smažení se používá méně tučný sýt - ten se méně roztéká...
;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek