Stránka 1 z 1

Dávat sýr před smažením do mrazáku?

Napsal 27 úno 2018 11:25
od Libor
Všiml jsem si že někteří lidé před smažením smaženého sýru ho dávají do mrazáku. Má to nějaký logický důvod? Děkuji

Napsal 27 úno 2018 11:42
od Mudr.Lant
Podle mne to logiku nemá. To bys musel dávat do mrazáku i řízky a další potraviny obalené trojobalem těsně před smažením a já se ptám proč tak dělat?

Napsal 27 úno 2018 12:28
od Libor
No myslel jsem že pak bude třeba ten sýr víc ztuhlý a nebude se roztékat.

Napsal 28 úno 2018 12:19
od mowla
Libor No myslel jsem že pak bude třeba ten sýr víc ztuhlý a nebude se roztékat.
:lol:
To je nesmysl...
Na pánvi - abys jej usmažil, se stejně rozehřeje - ať je z mražáku či ne...
;)
Na smažení se používá méně tučný sýt - ten se méně roztéká...
;)