Stránka 1 z 1

Do jakého koření nakládat maso na grilování?

Napsal 07 bře 2018 15:52
od Novotný Petr
Jaké máte oblíbené koření které můžu použít na krkovice které chci naložit na grilování? Nechci kupovat takové ty připravené směsi to je samá sůl.

Napsal 07 bře 2018 16:05
od mowla
Sůl nepoužívej na naložení vůbec - vytáhne z masa vodu. A použij jen sušené koření, ne čerstvé (začalo by ti to kvasit)...
;)
Jinak dle chuti - chillie, nové koření a bobkový list (to vše vcelku - pokud to můžeš nechat marinovat dost dlouho, před grilováním to vyndáš, zejména paprika se připaluje), česnek, jako lák olej.
;)

Napsal 07 bře 2018 16:12
od Novotný Petr
A když přidám i trochu sušeného tymiánu? To by mohlo být dobré ne? Ale bojím se aby se pak nepřipálil.

Napsal 07 bře 2018 16:35
od mowla
Novotný Petr A když přidám i trochu sušeného tymiánu? To by mohlo být dobré ne? Ale bojím se aby se pak nepřipálil.
Bez problému - tymián, jalovec, rozmarýn...
Ale jak píšu - lépe je použít koření vcelku a před grilováním je vyndat...
;)

Napsal 07 bře 2018 17:23
od Novotný Petr
Díky za radu udělám to tak

Napsal 07 bře 2018 17:38
od mowla
Novotný Petr Díky za radu udělám to tak
Tak ať to chutná...
;)