Stránka 1 z 1

Zmrazit maso na grilování které je už naložené?

Napsal 07 bře 2018 15:54
od Novotný Petr
Potřebuji dovést na chatu maso kde není lednice. Maso tam musí vydržet do druhého dne. Chci ho dneska naložit do koření a oleje a pak dát na jeden den do mrazáku. Bude to chutné i po rozmrazení? Musím ho zmrazit aby vydrželo dlouho protože má být 15 stupňů v sobotu a bez lednice je to naprd.

Napsal 07 bře 2018 16:06
od mowla
Pokud to naložíš, jak jsem ti odpovídal na tu 'druhou' otázku, nemusíš mít obavy - maso takto marinované vydrží při pokojové teplotě i několik dnů (jen to nedávej na slunko) - rozhodně to nemraz, zastavil bys proces marinování.
;)

Napsal 07 bře 2018 17:23
od Novotný Petr
Ok. Dík